Boka flyg med Cabo Verde Airlines

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Cabo Verde Airlines

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Cabo Verde Airlines

Billigaste rutten

1 950 kr

Mest populära rutten

SID till LIS

Kortaste flighten

4t 00m

Längsta flygningen

9t 55m
Den billigaste rutten som Cabo Verde Airlines flyger avgår från Paris Charles de Gaulle till Espargos Amilcar Cabral Intl ​​för 1 950 kr
Att flyga från Espargos Amilcar Cabral Intl till Lissabon-Portela ​​är för närvarande den mest populära rutten med Cabo Verde Airlines
Den snabbaste flygsträckan med Cabo Verde Airlines tar 4t 00m från Lissabon (LIS) till Espargos (SID)
Den längsta flygrutten med Cabo Verde Airlines ligger på 9t 55m från Fortaleza (FOR) till Lissabon (LIS)

Omdömen för Cabo Verde Airlines

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Cabo Verde Airlines

Nej, Cabo Verde Airlines flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Cabo Verde Airlines kan du boka ett flyg från Lissabon-Portela, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med TAP AIR PORTUGAL istället.

Praia Nelson Mandela, San Pedro och Lissabon-Portela är de mest populära flygplatserna som Cabo Verde Airlines frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Cabo Verde Airlines genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Cabo Verde Airlines i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Cabo Verde Airlines på +238 2608 260 eller besöka deras webbplats på caboverdeairlines.com.

Med 0 stopp och ett pris på 4 905 kr per biljett är att flyga från Espargos Amilcar Cabral Intl till Lissabon-Portela det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Cabo Verde Airlines. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Cabo Verde Airlines var att flyga från Paris Charles de Gaulle till Espargos Amilcar Cabral Intl. Detta är ett enkelflyg för 1 950 kr och innefattar 0 stopp.


De mest populära flygplatserna för Cabo Verde Airlines

Hitta flyg med Cabo Verde Airlines till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Populära destinationer med Cabo Verde Airlines

Hitta flyg med Cabo Verde Airlines till dessa populära städer

Cabo Verde Airlines - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Cabo Verde Airlines
fre 6/24