Billiga flyg från Göteborg till Trondheim

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 21/5
lör 28/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Göteborg till Trondheim

Hur lång tid tar det att flyga från Göteborg till Trondheim, och kan du flyga direkt?

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Trondheim

1 flygplats
Det finns inga direktflyg från Göteborg till Trondheim. Det finns inga populära flygrutter från Göteborg till Trondheim.
Det finns 1 flygplats nära Trondheim: Trondheim Værnes (TRD) (TRD)

Hitta billiga flygbiljetter från Göteborg till Trondheim

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Göteborg till Trondheim?

september

Den billigaste tiden på året att flyga till Trondheim från Göteborg är september. Den dyraste är mars

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Göteborg till Trondheim?

torsdag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis torsdag. Den dyraste är vanligtvis måndag

När är det billigast att flyga från Göteborg till Trondheim?

på kvällen

Flyg från Göteborg till Trondheim är cirka 23% dyrare på eftermiddagen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Trondheim från Göteborg?

Wideroe

KLM, Scandinavian Airlines och Wideroe är de mest populära flygbolagen från Göteborg till Trondheim

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Göteborg till Trondheim?

42 dagar innan

Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Göteborg till Trondheim är omkring 42 dagar före avgång


De bästa flygbolagen som flyger från Göteborg till Trondheim

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Göteborg till Trondheim ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
WideroePrisFrån 1 961 krGratis avbokningBetyg
5,0
Sök efter flyg med Wideroe
KLMPrisFrån 2 333 krGratis avbokningBetyg
7,8
7,8

Gå ombord

7,8

Comfort

8,2

Besättning

6,9

Underhållning

7,3

Mat

Omdömen

Det fanns Ingen veg mat eller våtservetter.. men fick sitta exit row och dricka vin så helt ok ändå men var rätt hungrig.

1 / 1
Sök efter flyg med KLM
Scandinavian AirlinesPrisFrån 2 649 krGratis avbokningBetyg
7,4
7,8

Gå ombord

7,6

Comfort

8,2

Besättning

7,2

Underhållning

7,2

Mat

Omdömen

Lite för varmt i flyget

1 / 4
Sök efter flyg med Scandinavian Airlines

  • Hur långt är det från Göteborg Landvetter till Trondheim Værnes (TRD) med flyg?

    Det är 641,8 km mellan Göteborg Landvetter och Trondheim Værnes (TRD).När du ska resa till Trondheim från Göteborg har du flera flygbolag att välja mellan. Det finns inga direktflyg på den här sträckan, men normalt sett kommer du undan med en mellanlandning. En variant är att flyga med bolaget Widerøe till Oslo och därefter fara vidare med Scandinavian Airlines, SAS. Den resan tar ungefär fyra timmar. Det går också att hitta resor där Widerøe har hand om båda sträckorna, men då tar resan normalt sett mer än dubbelt så lång tid på grund av längre väntetid i Oslo. En annan variant är att flyga med Widerøe till Oslo och sedan byta till Norwegian. Den resan tar drygt fyra timmar. Om du vill flyga med SAS hela sträckan sker bytet i stället i Köpenhamn, och då tar resan knappt fem timmar. Ytterligare ett alternativ för att resa mellan Göteborg och Trondheim är att resa med KLM. Då flyger du först till Amsterdam och sedan vidare till slutdestinationen, och den här varianten tar drygt fem timmar.

Ett smidigt sätt att ta sig från Göteborgs centrum till flygplatsen Landvetter är att åka buss. Flygbuss avgår från flera hållplatser som Kungsportsplatsen, Nils Ericson-terminalen och Korsvägen och tar cirka 20 minuter. Om du vill åka bil till Landvetter finns flera bra parkeringsalternativ. Du kan välja mellan att stå inomhus eller utomhus, och att stå längre eller kortare perioder. Parkering går att boka på förhand för garanterad plats. Att köra eller åka taxi till Landvetter tar olika lång tid beroende på varifrån i Göteborg resan påbörjas, men räkna med minst 20-30 minuter. När du anlänt till Værnes flygplats i Trondheim finns några olika sätt att ta sig in till stan. Tåget mellan flygplatsen och Trondheim tar drygt en halvtimme. Det finns också bussar som kör mellan Værnes och Trondheims centrala delar med restid på omkring en timme. Det går också bra att hyra bil på flygplatsen eller ta en taxi in till stan, vilket tar en dryg halvtimme.

Landvetter och Værnes är de alternativ som finns tillgängliga för att resa mellan Göteborg och Trondheim. Att resa från Landvetter är mycket bekvämt eftersom sträckan mellan Göteborg och flygplatsen är såpass kort. Landvetter är dessutom en flygplats där det är lätt att fördriva tiden innan ditt flyg avgår. Det finns gratis internetuppkoppling och ett flertal butiker, restauranger och caféer där du kan handla och äta gott under väntetiden. Værnes befinner sig liksom Landvetter på bekvämt avstånd från centrala Trondheim. Om du behöver kolla avgångar med buss eller tåg när du kommit fram är det enkelt att ansluta till flygplatsens kostnadsfria internetuppkoppling. I de fall du behöver fördriva lite tid även på Værnes har flygplatsen flera caféer, restauranger och affärer du kan spana in. Det finns andra flygplatser i området kring Trondheim, men dessa används endast för inhemska flygningar.


Efter att du landat på Værnes flygplats har du många alternativ för att ta dig vidare till andra städer i Norge och Sverige. Du kan fortsätta resan till ett flertal mindre orter norrut via ett tåg som har Bodø som slutstation. Tåget stannar bland annat i Steinkjer, Trofors och Mo i Rana, och hela resan till Bodø tar drygt nio timmar. Om du vill åka vidare till Åre kan du också ta ett tåg direkt från flygplatsen, vilket tar ungefär en och en halv timme. Med lokaltrafik eller hyrbil är det heller inte långt mellan Værnes och Östersund eller Værnes och Sundsvall. En hyrbil tar dig även till flera orter längs den norska västkusten på ett par timmar. Du som vill fortsätta till Bergen eller Tromsø kan ta direktflyg från Trondheim Værnes flygplats till dessa städer. Att resa till Bergen med flyg tar cirka en timme, och till Tromsø tar ungefär en och en halv till två timmar.


Alternativa flyg Göteborg-Trondheim

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Oslo
Snabbast flygtid5t 05m
Billigaste pris292 kr
Flyg från Stockholm till Trondheim
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris624 kr
Flyg från Stockholm till Bergen
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris795 kr
Flyg från Göteborg till Bergen
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris564 kr
Flyg från Stockholm till Tromsö
Snabbast flygtid7t 05m
Billigaste pris805 kr
Flyg från Göteborg till Tromsö
Snabbast flygtid6t 50m
Billigaste pris1 842 kr
Flyg från Stockholm till Stavanger
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris936 kr
Flyg från Malmö till Oslo
Snabbast flygtid6t 20m
Billigaste pris805 kr
Flyg från Stockholm till Haugesund
Snabbast flygtid12t 45m
Billigaste pris2 889 kr
Flyg från Ängelholm till Oslo
Snabbast flygtid3t 10m
Billigaste pris2 597 kr
Flyg från Göteborg till Narviks kommun
Snabbast flygtid26t 40m
Billigaste pris1 329 kr
Flyg från Malmö till Bergen
Snabbast flygtid21t 30m
Billigaste pris1 339 kr

Flyg som påminner om Göteborg till Trondheim

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Göteborg till Trondheim

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Trondheim från Göteborg när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Trondheim, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg från Göteborg till Trondheim så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Trondheim från Göteborg.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Trondheim erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Trondheim från Göteborg och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.