Hitta billiga flyg till Vladivostok

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 2/4
sön 9/4

Vanliga frågor om att flyga till Vladivostok

Att flyga från Sverige till Vladivostok kan ta allt från 15 timmar upp till ett dygn. Allt beror på vilken flygning man väljer att boka. På momondo hittar du alltid bra flygerbjudanden till olika spännande destinationer. Vill du ta dig till Vladivostok på snabbaste sätt skall du flyga från Arlanda, denna resa tar dig cirka 15 timmar med två mellanlandningar.

I dagsläget finns det tyvärr inga flygbolag med flygningar direkt till Vladivostok från någon av våra svenska flygplatser. Det finns dock flera bolag som trafikerar rutten med flyg som gör en eller flera mellanlandningar på vägen mellan Sverige och Vladivostok International Airport. Den exakta längden och upplägget på dessa flighter ser olika ut beroende på vilket bolag man åker med, hur många mellanlandningar man gör samt hur långa de är. Man kan till exempel flyga från Arlanda med den snabbaste flygningen till Vladivostok i Ryssland på cirka 15 timmar med två mellanlandningar.


Visumkrav för att besöka Vladivostok

Rysslands visumregler är föremål för ständig förändring, så som resenär gäller det att hålla sig uppdaterad om vad som gäller inför den egna resan. Som svensk medborgare måste du har ett pass som är giltigt i sex månader efter inresedatum i landet. Dessutom gäller det att man har ett giltigt visum som gäller för den typ av resa man företar sig, vare sig det är som turist eller av affärssyften. Utöver inresevisum behöver man även uppvisa biljetter för utresan ur landet. Stannar man i landet i mer än sju dagar måste man anmäla sig och registrera sitt visum hos lokala myndigheter. Detta är något som hotellen brukar vara behjälpliga med, men kolla för säkerhets skull så du inte utsätts för några obehagliga överraskningar och onödigt byråkratiskt krångel.


Börja planera din resa till Vladivostok


De bästa sakerna att se och göra i Vladivostok

När du besöker Vladivostok är en promenad längs Svetlanskaya Street ett måste. Det är den mest berömda gatan i staden och längs den hittar man flera intressanta sevärdheter och historiska byggnader. Dessutom finns här massor av butiker och affärer som alla är väl värda ett besök. Vill man shoppa eller bara ta del av en anrik byggnad och en fantastisk atmosfär bör man besöka Bolshoy GUM, det äldsta varuhuset i staden och hela regionen med en historia som sträcker sig tillbaka till 1893. I Vladivostok finns också världens längsta snedkabelbro. Bron förbinder delar av Vladivostok med Russky Island. Ett annat känt landmärke är stadens gamla fort. Här hittar du i dag ett museum som berättar historien om denna befästning som en gång var den starkaste kustbaserade inrättningen i världen av detta slag. Vill du lära dig mer om områdets historia och kultur är ett besök på Vladimir K. Arseniev Museum of Far East History ett måste. Det är döpt efter den kända upptäcktsresande Vladimir Arseniev som under många år bodde i Vladivostok.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Vladivostok när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Vladivostok, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Vladivostok så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.