Boka flyg med Air Astana

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 2/7
lör 9/7

Snabba fakta om Air Astana

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Astana

Billigaste rutten

385 kr

Mest populära rutten

ALA till TAS

Kortaste flighten

0t 50m

Längsta flygningen

16t 35m
Den billigaste rutten som Air Astana flyger avgår från Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl till Shimkent ​​för 385 kr
Att flyga från Almaty till Tasjkent Vostochny ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Astana
Den snabbaste flygsträckan med Air Astana tar 0t 50m från Bisjkek (FRU) till Almaty (ALA)
Den längsta flygrutten med Air Astana ligger på 16t 35m från Aktau (SCO) till Bisjkek (FRU)

Omdömen för Air Astana

10,0
UtmärktBaserat på 5 verifierade omdömen
10,0Besättning
10,0Comfort
10,0Mat
10,0Övergripande
10,0Gå ombord
10,0Underhållning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Astana

Nej, Air Astana flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Astana kan du boka ett flyg från Kaliningrad, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Smartavia istället.

Almaty, Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl och Aktau är de mest populära flygplatserna som Air Astana frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Astana genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Astana i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Astana på + 7 727 244 44 77 eller besöka deras webbplats på airastana.com.

Om du vill flyga inrikes med Air Astana är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl till Aqtöbe för 668 kr. Detta billiga flyg med Air Astana innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air Astana är det billigaste alternativet att flyga från Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl till Shimkent med 0 stopp för 385 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 961 kr per biljett är att flyga från Bisjkek Manas Intl till Almaty det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Astana. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Astana var att flyga från Almaty till Bisjkek Manas Intl. Detta är ett enkelflyg för 476 kr och innefattar 0 stopp.


Air Astana - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Astana
mån 6/27