Boka flyg med Cambodia Airways

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Snabba fakta om Cambodia Airways

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Cambodia Airways

Billigaste rutten

359 kr

Mest populära rutten

PNH till BKK

Kortaste flighten

1t 00m

Längsta flygningen

26t 30m
Den billigaste rutten som Cambodia Airways flyger avgår från Bangkok Suvarnabhumi till Phnom Penh Pochentong ​​för 359 kr
Att flyga från Phnom Penh Pochentong till Bangkok Suvarnabhumi ​​är för närvarande den mest populära rutten med Cambodia Airways
Den snabbaste flygsträckan med Cambodia Airways tar 1t 00m från Bangkok (BKK) till Phnom Penh (PNH)
Den längsta flygrutten med Cambodia Airways ligger på 26t 30m från Chengdu (CTU) till Bangkok (BKK)

Omdömen för Cambodia Airways

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Cambodia Airways

Nej, Cambodia Airways flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Cambodia Airways kan du boka ett flyg från Bangkok Suvarnabhumi, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Ethiopian Air istället.

Phnom Penh Pochentong, Bangkok Suvarnabhumi och Chengdu är de mest populära flygplatserna som Cambodia Airways frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Cambodia Airways genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Cambodia Airways i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Cambodia Airways på +855 096 852 5555 eller besöka deras webbplats på cambodia-airways.com.

Om du vill flyga inrikes med Cambodia Airways är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Phnom Penh Pochentong till Sihanoukville för 1 239 kr. Detta billiga flyg med Cambodia Airways innebär 0 stopp.

Med 0 stopp och ett pris på 1 270 kr per biljett är att flyga från Phnom Penh Pochentong till Bangkok Suvarnabhumi det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Cambodia Airways. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Cambodia Airways var att flyga från Bangkok Suvarnabhumi till Phnom Penh Pochentong. Detta är ett enkelflyg för 359 kr och innefattar 0 stopp.


De mest populära flygplatserna för Cambodia Airways

Hitta flyg med Cambodia Airways till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Populära destinationer med Cambodia Airways

Hitta flyg med Cambodia Airways till dessa populära städer

Cambodia Airways - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Cambodia Airways
fre 7/1