Boka flyg med BlueBird Airways

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om BlueBird Airways

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för BlueBird Airways

Billigaste rutten

894 kr

Mest populära rutten

JTR till TLV

Kortaste flighten

1t 30m

Längsta flygningen

2t 10m
Den billigaste rutten som BlueBird Airways flyger avgår från Firá Santorini till Tel Aviv Ben Gurion Intl ​​för 894 kr
Att flyga från Firá Santorini till Tel Aviv Ben Gurion Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med BlueBird Airways
Den snabbaste flygsträckan med BlueBird Airways tar 1t 30m från Rhodos (RHO) till Tel Aviv (TLV)
Den längsta flygrutten med BlueBird Airways ligger på 2t 10m från Tel Aviv (TLV) till Aten (ATH)

Omdömen för BlueBird Airways

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med BlueBird Airways

Nej, BlueBird Airways flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med BlueBird Airways kan du boka ett flyg från Rom alla flygplatser, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Ryanair istället.

Tel Aviv Ben Gurion Intl, Heraklion N. Kazantzakis Apt. och Rhodos Diagoras är de mest populära flygplatserna som BlueBird Airways frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för BlueBird Airways genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för BlueBird Airways i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa BlueBird Airways på +30 2810 336326 eller besöka deras webbplats på bluebirdair.com.

Med 0 stopp och ett pris på 1 737 kr per biljett är att flyga från Tel Aviv Ben Gurion Intl till Heraklion N. Kazantzakis Apt. det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med BlueBird Airways. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med BlueBird Airways var att flyga från Firá Santorini till Tel Aviv Ben Gurion Intl. Detta är ett enkelflyg för 894 kr och innefattar 0 stopp.


BlueBird Airways - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för BlueBird Airways
fre 6/24