FAQ
Flygstatus

Boka flyg med Iraqi Airways

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 27/2
tis 5/3
"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Snabba fakta om Iraqi Airways

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Iraqi Airways

Billigaste rutten

971 kr

Mest populära rutten

EBL till IST

Kortaste flighten

1t 30m

Längsta flygningen

3t 00m
Den billigaste rutten som Iraqi Airways flyger avgår från Teheran Imam Khomeini Intl till Bagdad Al Muthana ​​för 971 kr
Att flyga från Erbil Intl till Istanbul ​​är för närvarande den mest populära rutten med Iraqi Airways
Den snabbaste flygsträckan med Iraqi Airways tar 1t 30m från Teheran (IKA) till Bagdad (BGW)
Den längsta flygrutten med Iraqi Airways ligger på 3t 00m från Bagdad (BGW) till Mashhad (MHD)

Information om att flyga med Iraqi Airways

Hur ser Iraqi Airways lojalitetsprogram ut?

Iraqi Airways lojalitetsprogram heter Iraqi Airways SkyMiles. Som medlem i Iraqi Airways Skymiles tjänar du poäng varje gång du bokar en flygning med flygbolaget. Poängen du samlar kan sedan användas för att boka Iraqi Airways till billigare priser, för att lägga till extra bagage till en flygning, eller för att uppgradera dina Iraqi Airways-reservationer. Du kan bli medlem i Iraqi Airways Skymiles genom att fylla i ett formulär på flygbolagets hemsida. Iraqi Airways är ett bra val när du vill flyga till eller från Irak. Flygbolaget erbjuder avgångar till ett stort antal destinationer i bland annat Europa, Asien och Mellanöstern.

Hur mycket bagage är tillåtet hos Iraqi Airways?

På Iraqi Airways-flyg får du normalt sett checka in bagage som väger 25 kg. Utöver det incheckade bagaget får passagerare också ta med sig handbagage som väger 10 kg och har måtten 43 x 28 x 23 cm. Det kan förekomma undantag till dessa regler, så vi rekommenderar att du kontrollerar mängden tillåtet bagage för din flygning, som du hittar i din bokning eller på ditt boardingkort. Flygbolaget tillåter även vissa mindre föremål i kabinen. Dessa inkluderar varor du köpt på flygplatsen, en mindre handväska, paraplyer och käppar, ytterkläder, kameror och mindre kikare, barnmat, en hopfällbar rullstol, och dylikt.

Får jag resa med ett husdjur hos Iraqi Airways?

Det är tillåtet att resa med husdjur ombord på Iraqi Airways-flyg. Flygbolaget har särskilda utrymmen för djuren och kan erbjuda kontakt till veterinär om det skulle behövas. Personalen är van att handskas med djur och hjälper gärna till för att göra resan med ditt husdjur så enkel som möjligt. I allmänhet följer man riktlinjer som anges av IATA, International Air Transport Association, LAR, Live Animal Regulations, och CITES, Convention on International Trade in Endangered Species. Vi rekommenderar dig att kontakta flygbolaget i förväg om du planerar att resa med ett djur för att ta reda på vilka förberedelser du behöver göra.

Har Iraqi Airways några avgående flyg från Stockholm Arlanda?

Nej, Iraqi Airways flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Iraqi Airways kan du boka ett flyg från Berlin Brandenburg, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Ryanair istället.

Vilka är de främsta flygplatserna som Iraqi Airways flyger till och från?

Erbil Intl, Bagdad Al Muthana och Kuwait Intl är de mest populära flygplatserna som Iraqi Airways frekvent flyger till under året.

Hur ser jag flygstatusen för Iraqi Airways?

Du kan kontrollera flygstatusen för Iraqi Airways genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Iraqi Airways i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Iraqi Airways på 1 537 2002 eller besöka deras webbplats på iraqiairways.co.uk.

Vilket är det billigaste internationella flyget med Iraqi Airways?

Med 0 stopp och ett pris på 2 592 kr per biljett är att flyga från Bagdad Al Muthana till Mashad det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Iraqi Airways. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Iraqi Airways var att flyga från Teheran Imam Khomeini Intl till Bagdad Al Muthana. Detta är ett enkelflyg för 971 kr och innefattar 0 stopp.


Iraqi Airways - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Iraqi Airways
fre 2/23

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg med Iraqi Airways
1 vuxen
tis 27/2
tis 5/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners