Boka flyg med Iraqi Airways

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Omdömen för Iraqi Airways

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Iraqi Airways

Iraqi Airways lojalitetsprogram heter Iraqi Airways SkyMiles. Som medlem i Iraqi Airways Skymiles tjänar du poäng varje gång du bokar en flygning med flygbolaget. Poängen du samlar kan sedan användas för att boka Iraqi Airways till billigare priser, för att lägga till extra bagage till en flygning, eller för att uppgradera dina Iraqi Airways-reservationer. Du kan bli medlem i Iraqi Airways Skymiles genom att fylla i ett formulär på flygbolagets hemsida. Iraqi Airways är ett bra val när du vill flyga till eller från Irak. Flygbolaget erbjuder avgångar till ett stort antal destinationer i bland annat Europa, Asien och Mellanöstern.

På Iraqi Airways-flyg får du normalt sett checka in bagage som väger 25 kg. Utöver det incheckade bagaget får passagerare också ta med sig handbagage som väger 10 kg och har måtten 43 x 28 x 23 cm. Det kan förekomma undantag till dessa regler, så vi rekommenderar att du kontrollerar mängden tillåtet bagage för din flygning, som du hittar i din bokning eller på ditt boardingkort. Flygbolaget tillåter även vissa mindre föremål i kabinen. Dessa inkluderar varor du köpt på flygplatsen, en mindre handväska, paraplyer och käppar, ytterkläder, kameror och mindre kikare, barnmat, en hopfällbar rullstol, och dylikt.

Det är tillåtet att resa med husdjur ombord på Iraqi Airways-flyg. Flygbolaget har särskilda utrymmen för djuren och kan erbjuda kontakt till veterinär om det skulle behövas. Personalen är van att handskas med djur och hjälper gärna till för att göra resan med ditt husdjur så enkel som möjligt. I allmänhet följer man riktlinjer som anges av IATA, International Air Transport Association, LAR, Live Animal Regulations, och CITES, Convention on International Trade in Endangered Species. Vi rekommenderar dig att kontakta flygbolaget i förväg om du planerar att resa med ett djur för att ta reda på vilka förberedelser du behöver göra.

Nej, Iraqi Airways flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Iraqi Airways kan du boka ett flyg från Duesseldorf Intl, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med TUI fly istället.

Bagdad Al Muthana, Al-Najaf Intl och Erbil Intl är de mest populära flygplatserna som Iraqi Airways frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Iraqi Airways genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Iraqi Airways i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Iraqi Airways på 1 537 2002 eller besöka deras webbplats på iraqiairways.co.uk.


Iraqi Airways - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Iraqi Airways
tors 6/30