Boka flyg med Porter Airlines

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Porter Airlines

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Porter Airlines

Billigaste rutten

721 kr

Mest populära rutten

YTZ till YUL

Kortaste flighten

0t 56m

Längsta flygningen

6t 39m
Den billigaste rutten som Porter Airlines flyger avgår från Windsor till Toronto Island ​​för 721 kr
Att flyga från Toronto Island till Montréal-Pierre Elliott Trudeau ​​är för närvarande den mest populära rutten med Porter Airlines
Den snabbaste flygsträckan med Porter Airlines tar 0t 56m från Windsor (YQG) till Toronto (YTZ)
Den längsta flygrutten med Porter Airlines ligger på 6t 39m från Newark (EWR) till Montreal (YUL)

Omdömen för Porter Airlines

8,2
Mycket braBaserat på 26 verifierade omdömen
8,6Besättning
6,8Underhållning
7,5Mat
8,2Övergripande
8,2Comfort
8,0Gå ombord

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Porter Airlines

Nej, Porter Airlines flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Porter Airlines kan du boka ett flyg från St John's, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med PAL Airlines istället.

Toronto Island, Ottawa Intl och Montréal-Pierre Elliott Trudeau är de mest populära flygplatserna som Porter Airlines frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Porter Airlines genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Porter Airlines i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Porter Airlines på +1 888 619 8622 eller besöka deras webbplats på flyporter.com.

Om du vill flyga inrikes med Porter Airlines är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Sudbury till Toronto Island för 1 554 kr. Detta billiga flyg med Porter Airlines innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Porter Airlines är det billigaste alternativet att flyga från Windsor till Toronto Island med 0 stopp för 721 kr.

Med 1 stopp och ett pris på 1 940 kr per biljett är att flyga från Montréal-Pierre Elliott Trudeau till Boston Logan Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Porter Airlines. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Porter Airlines var att flyga från Boston Logan Intl till Montréal-Pierre Elliott Trudeau. Detta är ett enkelflyg för 802 kr och innefattar 1 stopp.

Porter Airlines kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x40x23 cm för handbagage, 43x33x16 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Porter Airlines - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Porter Airlines
fre 6/24