Hitta billiga flyg till Alor Setar

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 11/10
tis 18/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Alor Setar

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Alor Setar och lägg upp den ultimata resplanen

Hur lång tid tar det att flyga till Alor Setar?

Flygtider från Sverige till Alor Setar varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Penang Intl (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 30t. En annan populär rutt från Sverige till Alor Setar är att flyga från Göteborg Landvetter till Penang Intl, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vanliga frågor om att flyga till Alor Setar

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Alor Setar från Langkawi för 229 kr. Detta är 95 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Alor Setar. För att hitta de billigaste priserna till Alor Setar från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

De som flyger till Alor Setar kan potentiellt hitta bättre priser för Langkawi flygplats(74 km från stadskärnan i Alor Setar) eller Penang Intl flygplats(92 km från stadskärnan i Alor Setar) beroende på månad och avgångsflygplats.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Alor Setar Alor Setar flygplats med ett genomsnittspris på 189 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Vilka bolag flyger till Alor Setar?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Alor Setar

Vilka bolag flyger till Alor Setar?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Alor Setar från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Qatar Airways, Malaysia Airlines, Singapore Airlines och Turkish Airlines. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Alor Setar på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Börja planera din resa till Alor Setar


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Alor Setar. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Alor Setar.

När du söker efter flyg till Alor Setar hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Alor Setar erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Alor Setar och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.