Boka flyg med Air Arabia

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Snabba fakta om Air Arabia

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Arabia

Billigaste rutten

723 kr

Mest populära rutten

MCT till DEL

Kortaste flighten

1t 00m

Längsta flygningen

4t 10m
Den billigaste rutten som Air Arabia flyger avgår från Muskat Seeb till Karachi Quaid-E-Azam Intl ​​för 723 kr
Att flyga från Muskat Seeb till New Delhi Indira Gandhi Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Arabia
Den snabbaste flygsträckan med Air Arabia tar 1t 00m från Muskat (MCT) till Sharjah (SHJ)
Den längsta flygrutten med Air Arabia ligger på 4t 10m från Sharjah (SHJ) till Thiruvananthapuram (TRV)

Omdömen för Air Arabia

7,5
BraBaserat på 62 verifierade omdömen
7,7Gå ombord
7,0Mat
6,2Underhållning
7,5Comfort
8,2Besättning


Information om att flyga med Air Arabia

Hur fungerar lojalitetsprogrammet för Air Arabia Airlines?

Alla som vill boka biljett med Air Arabia kommer att belönas med rabatt på alla framtida flygresor. Det finns också möjlighet för familjemedlemmar att slå ihop sina poäng vilket i längden ger större rabatter och förmåner. Om du har poäng och vill använda dem, men det inte räcker för att täcka kostnaden för en flygbiljett kan du välja att betala en del av priset med poängen. Förutom själva flygbiljetten kan du få rabatt på maten som serveras under alla Air Arabias flygningar, samt andra bekvämligheter under flygresan. Du kan också få erbjudanden om att checka in mer bagage kostnadsfritt eller till ett lägre pris.

Hur mycket bagage tillåter Air Arabia?

Passagerare på Air Arabias flygningar får ha med handbagage som väger upp till 10 kilo. Små barn under två år får också ha med sig en liten väska. Det finns vissa saker som du inte får ha med dig i handbagaget, såsom mer vätskor än vad som är tillåtet. Alla vätskor ska få plats i en godkänd plastpåse. För att snabba på säkerhetskontrollen på flygplatsen är det en fördel om du har kontrollerat att du har följt alla regler. Det finns vanligtvis skyltar vid kontrollen som informerar om detta. Det är inte tillåtet att under några omständigheter ta med brandfarliga föremål, verktyg eller vapen. Tänk på att det blir billigare att boka stora väskor som ska checkas in i förväg. Gör du det på flygplatsen tillkommer extra kostnader.

Tillåter Air Arabia att jag tar med ett husdjur?

På Air Arabias flygningar finns det en strikt policy mot husdjur. Det enda de faktiskt tillåter är falkar. Det finns i nuläget ingen möjlighet att låta sin hund eller katt resa i lastutrymmet. Om du behöver ta med dig ditt djur, till exempel för att du ska flytta till ett annat land, kan det därför vara nödvändigt att boka flyg med ett annat flygbolag som tillåter husdjur. Många flygbolag tillåter mindre hundar och katter att resa inne i kabinen om de har en lämplig transportbur och större djur kan ofta resa i lastutrymmet. Då tittar personalen regelbundet till dem.

Har Air Arabia några avgående flyg från Stockholm Arlanda?

Nej, Air Arabia flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Arabia kan du boka ett flyg från Moskva alla flygplatser, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Emirates istället.

Vilka är de främsta flygplatserna som Air Arabia flyger till och från?

Sharjah, Dhaka Hazrat Shahjalal Intl och Jeddah King Abdulaziz Int är de mest populära flygplatserna som Air Arabia frekvent flyger till under året.

Hur ser jag flygstatusen för Air Arabia?

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Arabia genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Arabia i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Arabia på +971 2 6315888 eller besöka deras webbplats på airarabia.com.

Vilket är det billigaste internationella flyget med Air Arabia?

Med 0 stopp och ett pris på 956 kr per biljett är att flyga från Muskat Seeb till Sharjah det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Arabia. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Arabia var att flyga från Muskat Seeb till Karachi Quaid-E-Azam Intl. Detta är ett enkelflyg för 723 kr och innefattar 1 stopp.


Air Arabia - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Arabia
tors. 9/21

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.