Boka flyg med Air Arabia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 3/7
sön 10/7

Snabba fakta om Air Arabia

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Arabia

Billigaste rutten

817 kr

Mest populära rutten

SHJ till DEL

Kortaste flighten

1t 00m

Längsta flygningen

17t 45m
Den billigaste rutten som Air Arabia flyger avgår från Sohag Intl till Sharjah ​​för 817 kr
Att flyga från Sharjah till New Delhi Indira Gandhi Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Arabia
Den snabbaste flygsträckan med Air Arabia tar 1t 00m från Muskat (MCT) till Sharjah (SHJ)
Den längsta flygrutten med Air Arabia ligger på 17t 45m från Muskat (MCT) till Shiraz (SYZ)

Omdömen för Air Arabia

7,2
BraBaserat på 5 verifierade omdömen
7,2Besättning
7,2Comfort
6,4Mat
6,8Underhållning
7,2Övergripande
7,2Gå ombord

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Arabia

Alla som vill boka biljett med Air Arabia kommer att belönas med rabatt på alla framtida flygresor. Det finns också möjlighet för familjemedlemmar att slå ihop sina poäng vilket i längden ger större rabatter och förmåner. Om du har poäng och vill använda dem, men det inte räcker för att täcka kostnaden för en flygbiljett kan du välja att betala en del av priset med poängen. Förutom själva flygbiljetten kan du få rabatt på maten som serveras under alla Air Arabias flygningar, samt andra bekvämligheter under flygresan. Du kan också få erbjudanden om att checka in mer bagage kostnadsfritt eller till ett lägre pris.

Passagerare på Air Arabias flygningar får ha med handbagage som väger upp till 10 kilo. Små barn under två år får också ha med sig en liten väska. Det finns vissa saker som du inte får ha med dig i handbagaget, såsom mer vätskor än vad som är tillåtet. Alla vätskor ska få plats i en godkänd plastpåse. För att snabba på säkerhetskontrollen på flygplatsen är det en fördel om du har kontrollerat att du har följt alla regler. Det finns vanligtvis skyltar vid kontrollen som informerar om detta. Det är inte tillåtet att under några omständigheter ta med brandfarliga föremål, verktyg eller vapen. Tänk på att det blir billigare att boka stora väskor som ska checkas in i förväg. Gör du det på flygplatsen tillkommer extra kostnader.

På Air Arabias flygningar finns det en strikt policy mot husdjur. Det enda de faktiskt tillåter är falkar. Det finns i nuläget ingen möjlighet att låta sin hund eller katt resa i lastutrymmet. Om du behöver ta med dig ditt djur, till exempel för att du ska flytta till ett annat land, kan det därför vara nödvändigt att boka flyg med ett annat flygbolag som tillåter husdjur. Många flygbolag tillåter mindre hundar och katter att resa inne i kabinen om de har en lämplig transportbur och större djur kan ofta resa i lastutrymmet. Då tittar personalen regelbundet till dem.

Nej, Air Arabia flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Arabia kan du boka ett flyg från Moskva alla flygplatser, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air Astana istället.

Sharjah, Amman Queen Alia Intl och Alexandria Borg El Arab är de mest populära flygplatserna som Air Arabia frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Arabia genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Arabia i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Arabia på +971 2 6315888 eller besöka deras webbplats på airarabia.com.

Med 0 stopp och ett pris på 1 756 kr per biljett är att flyga från Kuwait Intl till Sharjah det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Arabia. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Arabia var att flyga från Sohag Intl till Sharjah. Detta är ett enkelflyg för 817 kr och innefattar 0 stopp.


Air Arabia - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Arabia
tis 6/28