Boka flyg med Cambodia Angkor Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Cambodia Angkor Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Cambodia Angkor Air

Billigaste rutten

528 kr

Mest populära rutten

PNH till SGN

Kortaste flighten

0t 50m

Längsta flygningen

2t 15m
Den billigaste rutten som Cambodia Angkor Air flyger avgår från Sihanoukville till Siem Reap ​​för 528 kr
Att flyga från Phnom Penh Pochentong till Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella ​​är för närvarande den mest populära rutten med Cambodia Angkor Air
Den snabbaste flygsträckan med Cambodia Angkor Air tar 0t 50m från Siem Reap (REP) till Phnom Penh (PNH)
Den längsta flygrutten med Cambodia Angkor Air ligger på 2t 15m från Da Nang (DAD) till Siem Reap (REP)

Omdömen för Cambodia Angkor Air

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Cambodia Angkor Air

Nej, Cambodia Angkor Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Cambodia Angkor Air kan du boka ett flyg från London alla flygplatser, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Ryanair istället.

Phnom Penh Pochentong, Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella och Siem Reap är de mest populära flygplatserna som Cambodia Angkor Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Cambodia Angkor Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Cambodia Angkor Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Cambodia Angkor Air på +855 23 666 0330 eller besöka deras webbplats på cambodiaangkorair.com.

Om du vill flyga inrikes med Cambodia Angkor Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Sihanoukville till Siem Reap för 1 056 kr. Detta billiga flyg med Cambodia Angkor Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Cambodia Angkor Air är det billigaste alternativet att flyga från Sihanoukville till Siem Reap med 0 stopp för 528 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 1 808 kr per biljett är att flyga från Siem Reap till Da Nang det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Cambodia Angkor Air. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Cambodia Angkor Air var att flyga från Da Nang till Siem Reap. Detta är ett enkelflyg för 843 kr och innefattar 0 stopp.


De mest populära flygplatserna för Cambodia Angkor Air

Hitta flyg med Cambodia Angkor Air till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Populära destinationer med Cambodia Angkor Air

Hitta flyg med Cambodia Angkor Air till dessa populära städer

Cambodia Angkor Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Cambodia Angkor Air
fre 6/24