Boka flyg med EVA Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Snabba fakta om EVA Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för EVA Air

Billigaste rutten

1 618 kr

Mest populära rutten

HKG till MNL

Kortaste flighten

1t 40m

Längsta flygningen

28t 40m
Den billigaste rutten som EVA Air flyger avgår från Bangkok Suvarnabhumi till Taipei Taiwan Taoyuan Intl ​​för 1 618 kr
Att flyga från Hongkongs internationella till Manila Ninoy Aquinos internationella ​​är för närvarande den mest populära rutten med EVA Air
Den snabbaste flygsträckan med EVA Air tar 1t 40m från Okinawa stad (OKA) till Taipei (TPE)
Den längsta flygrutten med EVA Air ligger på 28t 40m från Bangkok (BKK) till Manila (MNL)

Omdömen för EVA Air

8,2
Mycket braBaserat på 35 verifierade omdömen
8,1Underhållning
8,6Besättning
8,4Övergripande
8,4Gå ombord
7,8Mat
8,5Comfort

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med EVA Air

Nej, EVA Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med EVA Air kan du boka ett flyg från Istanbul, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Singapore Airlines istället.

Hongkongs internationella, Bangkok Suvarnabhumi och Taipei Taiwan Taoyuan Intl är de mest populära flygplatserna som EVA Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för EVA Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för EVA Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa EVA Air på +46 8 756 0640 eller besöka deras webbplats på evaair.com.

Med 0 stopp och ett pris på 2 284 kr per biljett är att flyga från Bangkok Suvarnabhumi till Taipei Taiwan Taoyuan Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med EVA Air. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med EVA Air var att flyga från Bangkok Suvarnabhumi till Taipei Taiwan Taoyuan Intl. Detta är ett enkelflyg för 1 618 kr och innefattar 0 stopp.

EVA Air kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x36x23 cm för handbagage, 40x30x10 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


EVA Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för EVA Air
fre 7/1