Boka flyg med Royal Brunei Airlines

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Snabba fakta om Royal Brunei Airlines

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Royal Brunei Airlines

Billigaste rutten

338 kr

Mest populära rutten

BWN till KUL

Kortaste flighten

0t 40m

Längsta flygningen

23t 35m
Den billigaste rutten som Royal Brunei Airlines flyger avgår från Kuching till Bandar Seri Begawan Brunei Intl ​​för 338 kr
Att flyga från Bandar Seri Begawan Brunei Intl till Kuala Lumpur Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Royal Brunei Airlines
Den snabbaste flygsträckan med Royal Brunei Airlines tar 0t 40m från Kota Kinabalu (BKI) till Bandar Seri Begawan (BWN)
Den längsta flygrutten med Royal Brunei Airlines ligger på 23t 35m från Jakarta (CGK) till Hongkong (HKG)

Omdömen för Royal Brunei Airlines

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Royal Brunei Airlines

Nej, Royal Brunei Airlines flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Royal Brunei Airlines kan du boka ett flyg från Istanbul, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Singapore Airlines istället.

Kuala Lumpur Intl, Bandar Seri Begawan Brunei Intl och Jeddah King Abdulaziz Int är de mest populära flygplatserna som Royal Brunei Airlines frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Royal Brunei Airlines genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Royal Brunei Airlines i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Royal Brunei Airlines på +46 8 7560640 eller besöka deras webbplats på flyroyalbrunei.com.

Om du vill flyga inrikes med Royal Brunei Airlines är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Kuala Lumpur Intl till Kota Kinabalu för 2 438 kr. Detta billiga flyg med Royal Brunei Airlines innebär 1 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Royal Brunei Airlines är det billigaste alternativet att flyga från Kota Kinabalu till Kuala Lumpur Intl med 1 stopp för 1 680 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 615 kr per biljett är att flyga från Kota Kinabalu till Bandar Seri Begawan Brunei Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Royal Brunei Airlines. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Royal Brunei Airlines var att flyga från Kuching till Bandar Seri Begawan Brunei Intl. Detta är ett enkelflyg för 338 kr och innefattar 0 stopp.


Royal Brunei Airlines - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Royal Brunei Airlines
fre 7/1