Boka flyg med TAAG

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om TAAG

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för TAAG

Billigaste rutten

264 kr

Mest populära rutten

TMS till JNB

Kortaste flighten

1t 00m

Längsta flygningen

30t 30m
Den billigaste rutten som TAAG flyger avgår från Cabinda till Luanda 4 De Fevereiro ​​för 264 kr
Att flyga från Sao Tome Is till Johannesburg OR Tambo ​​är för närvarande den mest populära rutten med TAAG
Den snabbaste flygsträckan med TAAG tar 1t 00m från Luanda (LAD) till Cabinda (CAB)
Den längsta flygrutten med TAAG ligger på 30t 30m från Lissabon (LIS) till Sao Paulo (GRU)

Omdömen för TAAG

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med TAAG

Nej, TAAG flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med TAAG kan du boka ett flyg från Bryssel, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air Canada istället.

Luanda 4 De Fevereiro, Lissabon-Portela och Cabinda är de mest populära flygplatserna som TAAG frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för TAAG genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för TAAG i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa TAAG på +244 9231 90 000 eller besöka deras webbplats på taag.com.

Om du vill flyga inrikes med TAAG är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Luanda 4 De Fevereiro till Cabinda för 447 kr. Detta billiga flyg med TAAG innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med TAAG är det billigaste alternativet att flyga från Cabinda till Luanda 4 De Fevereiro med 0 stopp för 264 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 3 118 kr per biljett är att flyga från Luanda 4 De Fevereiro till Windhoek Hosea Kutako Int'L det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med TAAG. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med TAAG var att flyga från Luanda 4 De Fevereiro till Windhoek Hosea Kutako Int'L. Detta är ett enkelflyg för 1 676 kr och innefattar 0 stopp.


TAAG - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för TAAG
fre 6/24