Boka flyg med Mauritania Airlines

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Mauritania Airlines

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Mauritania Airlines

Billigaste rutten

630 kr

Mest populära rutten

CKY till DSS

Kortaste flighten

0t 40m

Längsta flygningen

3t 00m
Den billigaste rutten som Mauritania Airlines flyger avgår från Nouakchott till Nouadhibou ​​för 630 kr
Att flyga från Conakry till Dakar Blaise Diagne ​​är för närvarande den mest populära rutten med Mauritania Airlines
Den snabbaste flygsträckan med Mauritania Airlines tar 0t 40m från Nouakchott (NKC) till Nouadhibou (NDB)
Den längsta flygrutten med Mauritania Airlines ligger på 3t 00m från Casablanca (CMN) till Nouakchott (NKC)

Omdömen för Mauritania Airlines

7,0
BraBaserat på 4 verifierade omdömen
6,5Comfort
7,5Besättning
6,0Mat
7,0Övergripande
7,0Gå ombord
6,0Underhållning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Mauritania Airlines

Nej, Mauritania Airlines flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Mauritania Airlines kan du boka ett flyg från Tunis Carthage, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Tunisair istället.

Nouakchott, Bamako och Casablanca Mohammed V:s internationella är de mest populära flygplatserna som Mauritania Airlines frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Mauritania Airlines genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Mauritania Airlines i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Mauritania Airlines på +222 45 24 12 53 eller besöka deras webbplats på mauritaniaairlines.mr.

Om du vill flyga inrikes med Mauritania Airlines är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Nouadhibou till Nouakchott för 1 259 kr. Detta billiga flyg med Mauritania Airlines innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Mauritania Airlines är det billigaste alternativet att flyga från Nouakchott till Nouadhibou med 0 stopp för 630 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 2 376 kr per biljett är att flyga från Nouakchott till Casablanca Mohammed V:s internationella det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Mauritania Airlines. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Mauritania Airlines var att flyga från Conakry till Dakar Blaise Diagne. Detta är ett enkelflyg för 823 kr och innefattar 0 stopp.


Mauritania Airlines - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Mauritania Airlines
fre 6/24