Biluthyrning i Tuxtla Gutiérrez, Mexiko

Vill du hyra en bil billigt i Tuxtla Gutiérrez, Mexiko? Sök och jämför priser här

Tuxtla Gutiérrez, CP, Mexiko
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Tuxtla Gutiérrez, CP, Mexiko
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Tuxtla Gutiérrez

Alla större biluthyrningsfirmor i Tuxtla Gutiérrez, Mexiko
Översikt

Renlighet

5,3

Comfort

6,0

Övergripande

4,0

Bäst

2,6
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

4,0

Bäst

4,0
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

4,0

Övergripande

2,0

Bäst

2,0
2 platser
Översikt

Renlighet

4,4

Comfort

4,4

Övergripande

1,9

Bäst

2,9
2 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Bäst

2,0
2 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Bäst

2,0
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Bäst

2,0
4 platser

Avstånd till populära hotell från Tuxtla Gutiérrez, Mexiko

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Tuxtla Gutiérrez Ángel Albino Corzo flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Tuxtla Gutiérrez

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Tuxtla Gutiérrez för att motverka spridningen av COVID-19?

  Många biluthyrningsföretag i Tuxtla Gutiérrez har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Alamo, Europcar och National. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Tuxtla Gutiérrez. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Tuxtla Gutiérrez, Mexiko?

  Varje biluthyrningsföretag i Tuxtla Gutiérrez har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Tuxtla Gutiérrez är Alamo, Europcar och National, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

 • Vad är hastighetsgränsen i Tuxtla Gutiérrez, Mexiko?

  Hastighetsgränsen i Tuxtla Gutiérrez är 70 km/t om inget annat anges. Tuxtla Gutiérrez har en hastighetsgräns på 120 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Tuxtla Gutiérrez ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Tuxtla Gutiérrez?

  Bilmodellen Hyundai Accent är den mest populära bilen att hyra i Tuxtla Gutiérrez enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Hyundai Accent för så lite som 5 kr/dag i Tuxtla Gutiérrez, men generellt kan du vänta dig priser på runt 133 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Tuxtla Gutiérrez är modellen Chevrolet Spark för ett genomsnittspris på 113 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 6 kr/dag.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i Tuxtla Gutiérrez?

  I nuläget har Hertz bilmodellen Audi A4 tillgänglig för uthyrning i Tuxtla Gutiérrez för i genomsnitt 927 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen Audi A4 i Tuxtla Gutiérrez snabbt kan ändras.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Klimatet i Tuxtla Gutiérrez under januari bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Tuxtla Gutiérrez.

 • Är vädret i Tuxtla Gutiérrez representativt för resten av Chiapas?

  Klimatet i Chiapas under januari månad har vanligtvis en temperatur på 12 °C med en förväntad nederbörd på 9 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Tuxtla Gutiérrez till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Börja planera din resa till Tuxtla Gutiérrez