Boka flyg med MIAT Mongolian

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Snabba fakta om MIAT Mongolian

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för MIAT Mongolian

Billigaste rutten

2 108 kr

Mest populära rutten

UBN till ICN

Kortaste flighten

3t 10m

Längsta flygningen

4t 05m
Den billigaste rutten som MIAT Mongolian flyger avgår från Inchon Incheon Intl till Ulaanbaatar Chinggis Khaan ​​för 2 108 kr
Att flyga från Ulaanbaatar Chinggis Khaan till Inchon Incheon Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med MIAT Mongolian
Den snabbaste flygsträckan med MIAT Mongolian tar 3t 10m från Ulaanbaatar (UBN) till Inchon (ICN)
Den längsta flygrutten med MIAT Mongolian ligger på 4t 05m från Pusan (PUS) till Ulaanbaatar (UBN)

Omdömen för MIAT Mongolian

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med MIAT Mongolian

Nej, MIAT Mongolian flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med MIAT Mongolian kan du boka ett flyg från Frankfurt, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air Canada istället.

Inchon Incheon Intl, Ulaanbaatar Chinggis Khaan och Pusan Gimhae är de mest populära flygplatserna som MIAT Mongolian frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för MIAT Mongolian genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för MIAT Mongolian i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa MIAT Mongolian på +976 11 322 144 eller besöka deras webbplats på miat.com.

Med 0 stopp och ett pris på 3 290 kr per biljett är att flyga från Pusan Gimhae till Ulaanbaatar Chinggis Khaan det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med MIAT Mongolian. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med MIAT Mongolian var att flyga från Inchon Incheon Intl till Ulaanbaatar Chinggis Khaan. Detta är ett enkelflyg för 2 108 kr och innefattar 0 stopp.


De mest populära flygplatserna för MIAT Mongolian

Hitta flyg med MIAT Mongolian till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

MIAT Mongolian - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för MIAT Mongolian
fre 7/1