Boka flyg med Air Busan

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Air Busan

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Busan

Billigaste rutten

234 kr

Mest populära rutten

KIX till ICN

Kortaste flighten

0t 55m

Längsta flygningen

2t 40m
Den billigaste rutten som Air Busan flyger avgår från Pusan Gimhae till Söul Gimpo Intl ​​för 234 kr
Att flyga från Osaka Kansai Intl till Inchon Incheon Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Busan
Den snabbaste flygsträckan med Air Busan tar 0t 55m från Pusan (PUS) till Söul (GMP)
Den längsta flygrutten med Air Busan ligger på 2t 40m från Tokyo (NRT) till Inchon (ICN)

Omdömen för Air Busan

8,0
Mycket braBaserat på 3 verifierade omdömen
8,0Övergripande
8,0Comfort
8,0Besättning
8,0Underhållning
8,0Gå ombord
8,0Mat

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Busan

Nej, Air Busan flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Busan kan du boka ett flyg från Qingdao, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air China istället.

Pusan Gimhae, Jeju City och Söul Gimpo Intl är de mest populära flygplatserna som Air Busan frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Busan genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Busan i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Busan på +82 70-7997-3060 eller besöka deras webbplats på airbusan.com.

Om du vill flyga inrikes med Air Busan är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Söul Gimpo Intl till Pusan Gimhae för 457 kr. Detta billiga flyg med Air Busan innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air Busan är det billigaste alternativet att flyga från Pusan Gimhae till Söul Gimpo Intl med 0 stopp för 234 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 1 696 kr per biljett är att flyga från Inchon Incheon Intl till Osaka Kansai Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Busan. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Busan var att flyga från Inchon Incheon Intl till Osaka Kansai Intl. Detta är ett enkelflyg för 620 kr och innefattar 0 stopp.


Air Busan - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Busan
fre 6/24