Boka flyg med Cebu Pacific

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Cebu Pacific

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Cebu Pacific

Billigaste rutten

142 kr

Mest populära rutten

ILO till MNL

Kortaste flighten

0t 50m

Längsta flygningen

7t 45m
Den billigaste rutten som Cebu Pacific flyger avgår från Kalibo till Manila Ninoy Aquinos internationella ​​för 142 kr
Att flyga från Iloilo City Mandurriao till Manila Ninoy Aquinos internationella ​​är för närvarande den mest populära rutten med Cebu Pacific
Den snabbaste flygsträckan med Cebu Pacific tar 0t 50m från Cebu City (CEB) till Bacolod (BCD)
Den längsta flygrutten med Cebu Pacific ligger på 7t 45m från Cebu City (CEB) till Manila (MNL)

Omdömen för Cebu Pacific

7,3
BraBaserat på 12 verifierade omdömen
6,5Underhållning
7,6Övergripande
7,3Gå ombord
6,9Mat
7,6Besättning
7,3Comfort

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Cebu Pacific

Nej, Cebu Pacific flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Cebu Pacific kan du boka ett flyg från Dubai Intl, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Emirates istället.

Manila Ninoy Aquinos internationella, Cebu City Mactan Intl och Davao Intl är de mest populära flygplatserna som Cebu Pacific frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Cebu Pacific genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Cebu Pacific i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Cebu Pacific på +632-7020-888 eller besöka deras webbplats på cebupacificair.com.

Om du vill flyga inrikes med Cebu Pacific är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Manila Ninoy Aquinos internationella till Kalibo för 264 kr. Detta billiga flyg med Cebu Pacific innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Cebu Pacific är det billigaste alternativet att flyga från Kalibo till Manila Ninoy Aquinos internationella med 0 stopp för 142 kr.

Cebu Pacific kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x36x23 cm för handbagage, 35x20x20 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Cebu Pacific - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Cebu Pacific
fre 6/24