Boka flyg med China Airlines

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 4/7
mån 11/7

Snabba fakta om China Airlines

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för China Airlines

Billigaste rutten

1 728 kr

Mest populära rutten

TPE till SGN

Kortaste flighten

1t 45m

Längsta flygningen

4t 55m
Den billigaste rutten som China Airlines flyger avgår från Manila Ninoy Aquinos internationella till Taipei Taiwan Taoyuan Intl ​​för 1 728 kr
Att flyga från Taipei Taiwan Taoyuan Intl till Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella ​​är för närvarande den mest populära rutten med China Airlines
Den snabbaste flygsträckan med China Airlines tar 1t 45m från Hongkong (HKG) till Taipei (TPE)
Den längsta flygrutten med China Airlines ligger på 4t 55m från Singapore (SIN) till Taipei (TPE)

Omdömen för China Airlines

9,6
UtmärktBaserat på 7 verifierade omdömen
9,7Besättning
9,7Comfort
10,0Gå ombord
8,8Mat
9,7Övergripande
9,1Underhållning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med China Airlines

Nej, China Airlines flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med China Airlines kan du boka ett flyg från Prag-Václav Havel, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Czech Airlines istället.

Taipei Taiwan Taoyuan Intl, Hongkongs internationella och Los Angeles Intl är de mest populära flygplatserna som China Airlines frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för China Airlines genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för China Airlines i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa China Airlines på +886-2-412-9000 eller besöka deras webbplats på china-airlines.com.

Med 0 stopp och ett pris på 2 435 kr per biljett är att flyga från Bangkok Suvarnabhumi till Taipei Taiwan Taoyuan Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med China Airlines. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med China Airlines var att flyga från Manila Ninoy Aquinos internationella till Taipei Taiwan Taoyuan Intl. Detta är ett enkelflyg för 1 728 kr och innefattar 0 stopp.


China Airlines - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för China Airlines
ons 6/29