Boka flyg med Continental Micronesia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Omdömen för Continental Micronesia

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Continental Micronesia

Det kan löna sig att boka biljett med Continental Micronesia, speciellt om du gör det regelbundet. De flesta flygbolag har nämligen generösa erbjudanden för trogna resenärer som väljer att samla flygmil med dem. Det innebär att du får poäng för alla Continental Micronesia-flygningar som därefter kan lösas in och berättigar dig till olika förmåner. Oftast finns det flera olika förmånsnivåer där rabatterna och förmånerna ökar för varje steg. Om ni är en hel familj som reser kan ni undersöka om det går att slå ihop era flygmil för att nå en högre bonusnivå. Bonusnivåerna ger både rabatt på nya flygresor, men också möjligheten att få billigare boenden eller bekvämligheter som snabbare säkerhetskontroll och uppgradering av sittplatsen på flyget.

Det finns vissa regler för Continental Micronesias flygningar när det gäller ditt bagage. Det är viktigt att alla resenärer följer riktlinjerna för sin egen och andra passagerare säkerhet. Tanken är nämligen att ditt handbagage ska vara tillräckligt litet för att kunna förvaras under sätet framför dig eller i utrymmet ovanför ditt säte. Därför ska dimensionerna sällan överstiga 50 x 40 x 25 cm och väskan får inte väga mer än 10 kg. Som affärsresenär har du oftast tillåtelse att ta med mer än en väska och dessutom kan ditt incheckade bagage få väga något mer. De som reser i ekonomiklass får checka in bagage på cirka 20 kg och kan riskera att få betala avgifter om vikten överskrider denna gräns.

Det går att ta med husdjur på Continental Micronesias flygningar men tänk på att det finns vissa regler för dina pälsvänner. Det allra viktigaste är att hunden eller katten är vaccinerad och frisk, och därför bör du ta med alla nödvändiga papper som styrker detta. Se också till att meddela flygbolaget i god tid i samband med att du gör en Continental Micronesia-bokning, så att de kan organisera flygresan på bästa sätt. Djurets säkerhet är av största vikt och därför ska det transporteras i en säker och ventilerad transportbur där det finns plats att ligga eller sitta i en naturlig ställning.

Du kan kontrollera flygstatusen för Continental Micronesia genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Continental Micronesia i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Continental Micronesia på eller besöka deras webbplats på continental.com.


Continental Micronesia - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Continental Micronesia
fre 6/24