Boka flyg med Copa Airlines

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Snabba fakta om Copa Airlines

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Copa Airlines

Billigaste rutten

326 kr

Mest populära rutten

IAD till BOG

Kortaste flighten

1t 00m

Längsta flygningen

24t 26m
Den billigaste rutten som Copa Airlines flyger avgår från New York John F Kennedy till Sao Paulo Viracopos ​​för 326 kr
Att flyga från Washington, D.C. Dulles Intl till Bogota El Dorado ​​är för närvarande den mest populära rutten med Copa Airlines
Den snabbaste flygsträckan med Copa Airlines tar 1t 00m från David (DAV) till Panama City (PTY)
Den längsta flygrutten med Copa Airlines ligger på 24t 26m från Fort Lauderdale (FLL) till Guayaquil (GYE)

Omdömen för Copa Airlines

7,3
BraBaserat på 393 verifierade omdömen
7,6Gå ombord
7,3Övergripande
7,7Besättning
6,5Mat
7,2Comfort
6,8Underhållning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Copa Airlines

Nej, Copa Airlines flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Copa Airlines kan du boka ett flyg från Amsterdam Schiphol, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air France istället.

Cancún, Panama City Tocumen Intl och San José Juan Santamarías internationella är de mest populära flygplatserna som Copa Airlines frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Copa Airlines genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Copa Airlines i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Copa Airlines på +1 800 359 2672 eller besöka deras webbplats på copaair.com.

Om du vill flyga inrikes med Copa Airlines är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Mexico City Juarez Intl till Chihuahua Fierro Villalobos för 815 kr. Detta billiga flyg med Copa Airlines innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Copa Airlines är det billigaste alternativet att flyga från David Enrique Malek till Panama City Tocumen Intl med 0 stopp för 937 kr.

Med 1 stopp och ett pris på 1 222 kr per biljett är att flyga från New York John F Kennedy till San Pedro Sula Ramon V Morales det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Copa Airlines. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Copa Airlines var att flyga från New York John F Kennedy till Sao Paulo Viracopos. Detta är ett enkelflyg för 326 kr och innefattar 2 stopp.

Copa Airlines kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x36x26 cm för handbagage, 58x35x22 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Populära internationella flygningar med Copa Airlines

Vill du flyga bortom gränserna för Panama? Boka internationella flyg med Copa Airlines till dessa populära destinationer

Copa Airlines - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Copa Airlines
tors 6/30