Boka flyg med Flair Airlines

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Flair Airlines

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Flair Airlines

Billigaste rutten

112 kr

Mest populära rutten

YVR till YYZ

Kortaste flighten

1t 15m

Längsta flygningen

5t 00m
Den billigaste rutten som Flair Airlines flyger avgår från Toronto Kitchener-Waterloo till Montréal-Pierre Elliott Trudeau ​​för 112 kr
Att flyga från Vancouver Intl till Toronto Pearson Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Flair Airlines
Den snabbaste flygsträckan med Flair Airlines tar 1t 15m från Abbotsford (YXX) till Calgary (YYC)
Den längsta flygrutten med Flair Airlines ligger på 5t 00m från Toronto (YKF) till Vancouver (YVR)

Omdömen för Flair Airlines

5,9
AcceptabeltBaserat på 25 verifierade omdömen
4,7Underhållning
5,9Övergripande
6,9Gå ombord
4,7Mat
7,1Besättning
6,3Comfort

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Flair Airlines

Nej, Flair Airlines flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Flair Airlines kan du boka ett flyg från Deer Lake, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Swoop istället.

Toronto Pearson Intl, Vancouver Intl och Calgary Intl är de mest populära flygplatserna som Flair Airlines frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Flair Airlines genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Flair Airlines i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Flair Airlines på +1 204 285 0844 eller besöka deras webbplats på flairair.ca.

Om du vill flyga inrikes med Flair Airlines är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Abbotsford till Edmonton Intl för 487 kr. Detta billiga flyg med Flair Airlines innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Flair Airlines är det billigaste alternativet att flyga från Toronto Kitchener-Waterloo till Montréal-Pierre Elliott Trudeau med 0 stopp för 112 kr.

Flair Airlines kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x40x23 cm för handbagage, 43x33x15 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Flair Airlines - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Flair Airlines
fre 6/24