Boka flyg med FLYONE

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
fre 8/7
fre 15/7

Snabba fakta om FLYONE

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för FLYONE

Billigaste rutten

721 kr

Mest populära rutten

KIV till IST

Kortaste flighten

0t 45m

Längsta flygningen

3t 50m
Den billigaste rutten som FLYONE flyger avgår från Jerevan Zvartnots internationella till Tbilisi Intl ​​för 721 kr
Att flyga från Chisinau till Istanbul ​​är för närvarande den mest populära rutten med FLYONE
Den snabbaste flygsträckan med FLYONE tar 0t 45m från Jerevan (EVN) till Tbilisi (TBS)
Den längsta flygrutten med FLYONE ligger på 3t 50m från Chisinau (KIV) till Dublin (DUB)

Omdömen för FLYONE

8,0
Mycket braBaserat på 1 verifierat omdöme
8,0Gå ombord
8,0Comfort
8,0Underhållning
8,0Mat
8,0Övergripande
8,0Besättning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med FLYONE

FLYONE flyg har ett annorlunda lojalitetsprogram som kallas FLYONE Club och riktar sig främst till dig som gillar att flyga tillsammans med andra. Du betalar en årlig summa beroende på vilket medlemskap du väljer, därefter får du rabatt på dina flygbiljetter, bagage och viss annan service under en 12-månadersperiod. Hur mycket du kan få i rabatt beror på vilket medlemskap du väljer. Det finns fyra olika medlemskap du kan välja mellan; FLYONE Club och FLYONE Club+ ger två passagerare rabatt. FLYONE Family ger rabatt för fyra passagerare i en bokning och FLYONE Family+ ger rabatt för sex passagerare i en bokning.

När du flyger med FLYONE flyg kan du ta med en personlig ägodel och ett handbagage som är max 43 x 32 x 25 cm och som väger max 8kg. Beroende på om du är en medlem i FLYONE Club eller inte kan ett incheckat bagage komma att ingå. Oftast behöver du betala för bagage du vill checka in när du väljer att boka FLYONE-flyg. Om du bokar online avgår kostar det ungefär halva priset av hur mycket det kostar om du betalar på flygplatsen. Du kan välja mellan tre olika alternativ. En liten väska får lov att väga upp till 10 kg, medan standardväska får väga upp till 20 kg och den tyngsta väskan får väga upp till 30 kg.

När du gör en FLYONE-reservation är det viktigt att du informerar flygbolaget om att du tar med ditt husdjur. FLYONE tillåter endast katter och hundar att flyga som incheckat bagage. Då det finns andra regler för England, Irland och Portugal är det tyvärr inte möjligt för FLYONE-flyg att tillåta husdjur ombord från och till dessa destinationer. Transportburen måste uppfylla vissa krav och får inte väga mer än 8 kg och inte vara större än 50 x 40 x 25 cm. Ytterligare ligger ansvaret på passageraren att se till att denne uppfyller de lagar och regler som gäller och att dokument så som husdjurets pass, hälsodeklarationer och vaccinationsregister finns tillgängliga.

Nej, FLYONE flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med FLYONE kan du boka ett flyg från Amsterdam Schiphol, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air France istället.

Chisinau, Istanbul och London Luton är de mest populära flygplatserna som FLYONE frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för FLYONE genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för FLYONE i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa FLYONE på + 373 22 100003 eller besöka deras webbplats på flyone.aero.

Med 0 stopp och ett pris på 1 411 kr per biljett är att flyga från Tbilisi Intl till Jerevan Zvartnots internationella det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med FLYONE. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med FLYONE var att flyga från Jerevan Zvartnots internationella till Tbilisi Intl. Detta är ett enkelflyg för 721 kr och innefattar 0 stopp.


FLYONE - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för FLYONE
sön 7/3