Boka flyg med FLYONE

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tors 7/12
tors 14/12

Snabba fakta om FLYONE

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för FLYONE

Billigaste rutten

772 kr

Mest populära rutten

KIV till CDG

Kortaste flighten

0t 50m

Längsta flygningen

4t 00m
Den billigaste rutten som FLYONE flyger avgår från Chisinau till Istanbul ​​för 772 kr
Att flyga från Chisinau till Paris Charles de Gaulle ​​är för närvarande den mest populära rutten med FLYONE
Den snabbaste flygsträckan med FLYONE tar 0t 50m från Tbilisi (TBS) till Jerevan (EVN)
Den längsta flygrutten med FLYONE ligger på 4t 00m från Milano (MXP) till Jerevan (EVN)

Omdömen för FLYONE

4,1
MediokertBaserat på 6 verifierade omdömen
4,3Besättning
4,3Comfort
4,3Gå ombord
4,3Underhållning
3,0Mat


Information om att flyga med FLYONE

Vad är lojalitetsprogrammet för FLYONE?

FLYONE flyg har ett annorlunda lojalitetsprogram som kallas FLYONE Club och riktar sig främst till dig som gillar att flyga tillsammans med andra. Du betalar en årlig summa beroende på vilket medlemskap du väljer, därefter får du rabatt på dina flygbiljetter, bagage och viss annan service under en 12-månadersperiod. Hur mycket du kan få i rabatt beror på vilket medlemskap du väljer. Det finns fyra olika medlemskap du kan välja mellan; FLYONE Club och FLYONE Club+ ger två passagerare rabatt. FLYONE Family ger rabatt för fyra passagerare i en bokning och FLYONE Family+ ger rabatt för sex passagerare i en bokning.

Hur mycket bagage kan jag ta med mig med FLYONE?

När du flyger med FLYONE flyg kan du ta med en personlig ägodel och ett handbagage som är max 43 x 32 x 25 cm och som väger max 8kg. Beroende på om du är en medlem i FLYONE Club eller inte kan ett incheckat bagage komma att ingå. Oftast behöver du betala för bagage du vill checka in när du väljer att boka FLYONE-flyg. Om du bokar online avgår kostar det ungefär halva priset av hur mycket det kostar om du betalar på flygplatsen. Du kan välja mellan tre olika alternativ. En liten väska får lov att väga upp till 10 kg, medan standardväska får väga upp till 20 kg och den tyngsta väskan får väga upp till 30 kg.

Kan jag flyga med husdjur med FLYONE?

När du gör en FLYONE-reservation är det viktigt att du informerar flygbolaget om att du tar med ditt husdjur. FLYONE tillåter endast katter och hundar att flyga som incheckat bagage. Då det finns andra regler för England, Irland och Portugal är det tyvärr inte möjligt för FLYONE-flyg att tillåta husdjur ombord från och till dessa destinationer. Transportburen måste uppfylla vissa krav och får inte väga mer än 8 kg och inte vara större än 50 x 40 x 25 cm. Ytterligare ligger ansvaret på passageraren att se till att denne uppfyller de lagar och regler som gäller och att dokument så som husdjurets pass, hälsodeklarationer och vaccinationsregister finns tillgängliga.

Har FLYONE några avgående flyg från Stockholm Arlanda?

Nej, FLYONE flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med FLYONE kan du boka ett flyg från Sankt Petersburg Pulkovo, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Smartavia istället.

Vilka är de främsta flygplatserna som FLYONE flyger till och från?

Chisinau, Istanbul och Tel Aviv Ben Gurion Intl är de mest populära flygplatserna som FLYONE frekvent flyger till under året.

Hur ser jag flygstatusen för FLYONE?

Du kan kontrollera flygstatusen för FLYONE genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för FLYONE i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa FLYONE på + 373 22 100003 eller besöka deras webbplats på flyone.eu.

Vilket är det billigaste internationella flyget med FLYONE?

Med 0 stopp och ett pris på 1 586 kr per biljett är att flyga från Chisinau till London-Stansted det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med FLYONE. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med FLYONE var att flyga från Chisinau till Istanbul. Detta är ett enkelflyg för 772 kr och innefattar 0 stopp.

Vilka är storleksgränserna för bagage ombord på FLYONE?

FLYONE kräver att ditt bagage är inom följande mått: 50x40x25 cm för handbagage, 40x30x20 cm för personliga väskor och 50x40x25 cm för incheckade väskor.


FLYONE - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för FLYONE
lör 12/2

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.