Boka flyg med MEA

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Snabba fakta om MEA

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för MEA

Billigaste rutten

998 kr

Mest populära rutten

BEY till CAI

Kortaste flighten

0t 40m

Längsta flygningen

1t 45m
Den billigaste rutten som MEA flyger avgår från Beirut till Kairo Intl ​​för 998 kr
Att flyga från Beirut till Kairo Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med MEA
Den snabbaste flygsträckan med MEA tar 0t 40m från Beirut (BEY) till Larnaca (LCA)
Den längsta flygrutten med MEA ligger på 1t 45m från Al-Najaf (NJF) till Beirut (BEY)

Omdömen för MEA

7,3
BraBaserat på 17 verifierade omdömen
6,8Underhållning
7,9Besättning
7,3Övergripande
7,6Comfort
7,0Gå ombord
7,1Mat

Sortera efter:
Datum
2,0 Mycket dåligt
KAYAK
Så bad

Information om att flyga med MEA

Middle East Airlines har ett lojalitetsprogram som kallas för Cedar Miles, och som innebär att ju mer du flyger desto fler förmåner får du. Du samlar poäng när du flyger och köper till diverse saker och du når olika nivåer där fler saker ingår, till exempel gratis platsreservation, incheckat bagage och liknande. Dina förmåner med Cedar Miles gäller både när du väljer att boka Middle East Airlines eller något flygbolag som samarbetar med dem. Om du ofta tar flyg med Middle East Airlines lönar det sig verkligen att gå med i lojalitetsprogrammet.

Om du köper det billigaste biljettalternativet får du ta med dig upp till 30 kg, medan det dubbla gäller för business class, 60 kg. Du får också ta med dig en kabinväska som handbagage, och den får väga upp till 10 kg. Storleken som gäller för handbagaget är 56 x 40 x 25 cm. Det går också att köpa till mer incheckat bagage vid behov. Det är bäst att göra det online redan när du bokar eller åtminstone lägga till det någon dag innan till din bokning, eftersom det blir dyrare om du gör det på flygplatsen. Dessutom riskerar du annars att det inte finns plats för din väska, vilket i sällsynta fall kan hända på fullbelagda flyg.

När du ska boka flyg med Middle East Airlines och du vill ta med ditt husdjur är det bäst att ange detta redan när du bokar. Det går för det mesta bra att ta med små hundar och katter inne i kabinen. De får då stanna i sin transportbur, som måste vara av en mjuk, vikbar modell. Djuret tillsammans med buren får max väga 10 kg. Om ditt djur väger mer får det resa i transportutrymmet. Det finns vissa undantag på hundar som inte får resa på grund av att de anses vara kamphundar. Dessutom kan det vara skadligt för trubbnosiga raser att flyga.

Nej, MEA flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med MEA kan du boka ett flyg från Köpenhamn Kastrup, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air Canada istället.

Istanbul, Beirut och Dubai Intl är de mest populära flygplatserna som MEA frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för MEA genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för MEA i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa MEA på +961 1 629 999 eller besöka deras webbplats på mea.com.lb.

Med 0 stopp och ett pris på 1 945 kr per biljett är att flyga från Beirut till Larnaca det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med MEA. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med MEA var att flyga från Beirut till Kairo Intl. Detta är ett enkelflyg för 998 kr och innefattar 0 stopp.

MEA kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x40x25 cm för handbagage, 40x30x15 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


MEA - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för MEA
tors 6/30