Boka flyg med WestJet

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 7/7
tors 14/7

Snabba fakta om WestJet

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för WestJet

Billigaste rutten

845 kr

Mest populära rutten

YVR till SFO

Kortaste flighten

0t 59m

Längsta flygningen

9t 28m
Den billigaste rutten som WestJet flyger avgår från Calgary Intl till Vancouver Intl ​​för 845 kr
Att flyga från Vancouver Intl till San Francisco Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med WestJet
Den snabbaste flygsträckan med WestJet tar 0t 59m från Kelowna (YLW) till Vancouver (YVR)
Den längsta flygrutten med WestJet ligger på 9t 28m från Edmonton (YEG) till San Francisco (SFO)

Omdömen för WestJet

7,1
BraBaserat på 255 verifierade omdömen
6,2Underhållning
6,0Mat
7,3Comfort
8,0Besättning
7,3Gå ombord
7,2Övergripande

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med WestJet

Nej, WestJet flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med WestJet kan du boka ett flyg från Hamburg, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Condor istället.

Vancouver Intl, Calgary Intl och Toronto Pearson Intl är de mest populära flygplatserna som WestJet frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för WestJet genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för WestJet i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa WestJet på +800 5381 5696 eller besöka deras webbplats på westjet.com.

Om du vill flyga inrikes med WestJet är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Vancouver Intl till Calgary Intl för 1 607 kr. Detta billiga flyg med WestJet innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med WestJet är det billigaste alternativet att flyga från Calgary Intl till Vancouver Intl med 0 stopp för 845 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 2 297 kr per biljett är att flyga från Vancouver Intl till San Francisco Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med WestJet. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med WestJet var att flyga från Vancouver Intl till San Francisco Intl. Detta är ett enkelflyg för 999 kr och innefattar 0 stopp.

WestJet kräver att ditt bagage är inom följande mått: 53x38x23 cm för handbagage, 41x33x15 cm för personliga väskor och 157 cm för incheckade väskor.


WestJet - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för WestJet
sön 7/3