Boka flyg med Arkia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Snabba fakta om Arkia

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Arkia

Billigaste rutten

469 kr

Mest populära rutten

ETM till TLV

Kortaste flighten

0t 45m

Längsta flygningen

6t 15m
Den billigaste rutten som Arkia flyger avgår från Tel Aviv Ben Gurion Intl till Eilat Ramon ​​för 469 kr
Att flyga från Eilat Ramon till Tel Aviv Ben Gurion Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Arkia
Den snabbaste flygsträckan med Arkia tar 0t 45m från Eilat (ETM) till Tel Aviv (TLV)
Den längsta flygrutten med Arkia ligger på 6t 15m från Tel Aviv (TLV) till Marrakech (RAK)

Omdömen för Arkia

3,0
DåligtBaserat på 4 verifierade omdömen
3,0Övergripande
4,0Comfort
2,0Mat
4,5Gå ombord
4,5Besättning
2,0Underhållning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Arkia

Nej, Arkia flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Arkia kan du boka ett flyg från Paris Charles de Gaulle, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med ASL Airlines France istället.

Tel Aviv Ben Gurion Intl, Larnaca och Marrakech-Menara är de mest populära flygplatserna som Arkia frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Arkia genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Arkia i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Arkia på +972 3 6902210 eller besöka deras webbplats på arkia.com.

Om du vill flyga inrikes med Arkia är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Tel Aviv Ben Gurion Intl till Eilat Ramon för 927 kr. Detta billiga flyg med Arkia innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Arkia är det billigaste alternativet att flyga från Tel Aviv Ben Gurion Intl till Eilat Ramon med 0 stopp för 469 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 1 915 kr per biljett är att flyga från Tel Aviv Ben Gurion Intl till Sharm el Sheikh Ophira det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Arkia. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Arkia var att flyga från Tel Aviv Ben Gurion Intl till Aten-Elefthérios Venizélos. Detta är ett enkelflyg för 560 kr och innefattar 0 stopp.


Arkia - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Arkia
tors 6/30