Omdömen
FAQ
Flygstatus

Boka flyg med Royal Air Maroc

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 23/4
tis 30/4
"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Snabba fakta om Royal Air Maroc

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Royal Air Maroc

Billigaste rutten

393 kr

Mest populära rutten

RAK till CDG

Kortaste flighten

0t 45m

Längsta flygningen

3t 15m
Den billigaste rutten som Royal Air Maroc flyger avgår från Barcelona-El Prat till Tanger Tangier Ibn Battouta ​​för 393 kr
Att flyga från Marrakech-Menara till Paris Charles de Gaulle ​​är för närvarande den mest populära rutten med Royal Air Maroc
Den snabbaste flygsträckan med Royal Air Maroc tar 0t 45m från Marrakech (RAK) till Casablanca (CMN)
Den längsta flygrutten med Royal Air Maroc ligger på 3t 15m från Agadir (AGA) till Paris (ORY)

Omdömen för Royal Air Maroc

6,2
OkejBaserat på 783 verifierade omdömen
6,2Gå ombord
6,1Mat
6,7Besättning
6,1Underhållning
6,3Comfort


Information om att flyga med Royal Air Maroc

Hur fungerar lojalitetsprogrammet för Royal Air Maroc?

Det är helt gratis att gå med i Royal Air Marocs lojalitetsprogram, som kallas Safar Flyer, och det går bra att gå med oavsett vilket land du bor i. När du är med i deras kundklubb belönas du ju mer du flyger. Du kan till exempel få en gratis uppgradering eller få checka in mer bagage kostnadsfritt. När du går med i klubben kan du registrera flyg med Royal Air Maroc som du har köpt de senaste sex månaderna och tillgodoräkna dig de milen också, vilket är generöst. När du har kommit upp i ett visst antal mil kan du också få en gratis flygbiljett inom Marocko.

Hur mycket bagage tillåter Royal Air Maroc?

Hur mycket bagage du får ta med på ditt flyg med Royal Air Maroc beror på vilken typ av biljett du har och hur stort flygplanet är. Om planet har 50 sittplatser eller färre så går det inte att ta med en liten kabinväska som handbagage, utan endast ett personligt föremål som en liten väska. Vid Royal Air Marocs bokningar för större flygplan kan du även ta med dig en kabinväska. Den får vara max 115 cm om du adderar måtten för längd, bredd och höjd och den får väga max 10 kg. Tänk på att måtten även inkluderar hjul och handtag. När det gäller incheckat bagage så är det standard att du får ta med två väskor som väger 23 kg. Du får ta med upp till 10 väskor om 23 kg mot en extra avgift.

Tillåter Royal Air Maroc att jag tar med ett husdjur?

Det är tillåtet att ta med husdjur på de flesta av flygbolagets resor, med undantag av resor till Storbritannien och Bilbao samt plan som flygs av Qatar Airways. När du ska boka Royal Air Maroc behöver du ange vid bokningen att du planerar att ta med dig ett djur. Om ditt husdjur ska resa tillsammans med dig inne i kabinen får djuret och buren inte väga mer än fem kilo. Väger djuret mer kan det resa i lastutrymmet på ett avsett ställe för husdjur, och då tittar personalen till det då och då. Vissa trubbnosiga raser av hundar och katter är inte tillåtna på grund av att de kan få andningsbesvär.

Har Royal Air Maroc några avgående flyg från Stockholm Arlanda?

Nej, Royal Air Maroc flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Royal Air Maroc kan du boka ett flyg från Hamburg, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Condor istället.

Vilka är de främsta flygplatserna som Royal Air Maroc flyger till och från?

Paris-Orly, Casablanca Mohammed V:s internationella och Marrakech-Menara är de mest populära flygplatserna som Royal Air Maroc frekvent flyger till under året.

Hur ser jag flygstatusen för Royal Air Maroc?

Du kan kontrollera flygstatusen för Royal Air Maroc genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Royal Air Maroc i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Royal Air Maroc på + 46 8 20 66 42 eller besöka deras webbplats på royalairmaroc.com.

Vilket är det billigaste inrikesflyget med Royal Air Maroc?

Om du vill flyga inrikes med Royal Air Maroc är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Casablanca Mohammed V:s internationella till Agadir Almassira för 765 kr. Detta billiga flyg med Royal Air Maroc innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Royal Air Maroc är det billigaste alternativet att flyga från Casablanca Mohammed V:s internationella till Agadir Almassira med 0 stopp för 459 kr.

Vilket är det billigaste internationella flyget med Royal Air Maroc?

Med 0 stopp och ett pris på 1 180 kr per biljett är att flyga från Bryssel till Nador det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Royal Air Maroc. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Royal Air Maroc var att flyga från Barcelona-El Prat till Tanger Tangier Ibn Battouta. Detta är ett enkelflyg för 393 kr och innefattar 0 stopp.


Royal Air Maroc - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Royal Air Maroc
tors 4/18

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
1 vuxen
Från?
Till?
tis 23/4
tis 30/4
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners