Boka flyg med TAROM

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Snabba fakta om TAROM

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för TAROM

Billigaste rutten

359 kr

Mest populära rutten

OTP till AMS

Kortaste flighten

0t 55m

Längsta flygningen

3t 05m
Den billigaste rutten som TAROM flyger avgår från Suceava Salcea till Bukarest Otopeni Intl ​​för 359 kr
Att flyga från Bukarest Otopeni Intl till Amsterdam Schiphol ​​är för närvarande den mest populära rutten med TAROM
Den snabbaste flygsträckan med TAROM tar 0t 55m från Bukarest (OTP) till Cluj (CLJ)
Den längsta flygrutten med TAROM ligger på 3t 05m från Bukarest (OTP) till Amsterdam (AMS)

Omdömen för TAROM

7,2
BraBaserat på 15 verifierade omdömen
6,8Mat
7,3Övergripande
7,7Gå ombord
6,9Comfort
6,7Underhållning
7,7Besättning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med TAROM

Nej, TAROM flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med TAROM kan du boka ett flyg från Tammerfors Tampere-Pirkkala, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med airBaltic istället.

Bukarest Otopeni Intl, Cluj Napoca och Timisoara är de mest populära flygplatserna som TAROM frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för TAROM genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för TAROM i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa TAROM på +4021 9361 eller besöka deras webbplats på tarom.ro.

Om du vill flyga inrikes med TAROM är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Bukarest Otopeni Intl till Suceava Salcea för 738 kr. Detta billiga flyg med TAROM innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med TAROM är det billigaste alternativet att flyga från Suceava Salcea till Bukarest Otopeni Intl med 0 stopp för 359 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 1 117 kr per biljett är att flyga från Tel Aviv Ben Gurion Intl till Bukarest Otopeni Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med TAROM. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med TAROM var att flyga från Bukarest Otopeni Intl till Amsterdam Schiphol. Detta är ett enkelflyg för 748 kr och innefattar 0 stopp.

TAROM kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x40x20 cm för handbagage, 35x30x20 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


TAROM - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för TAROM
fre 7/1