Biluthyrning i Broome, Australien

Vill du hyra en bil billigt i Broome, Australien? Sök och jämför priser här

Broome, WA, Australien
31 jan — 7 feb
Samma avlämingsplats
Broome, WA, Australien
mån 31/1
12:00
mån 7/2
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Broome

Alla större biluthyrningsfirmor i Broome, Australien
2 platser

Avstånd till populära hotell från Broome, Australien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Broome flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Broome

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Broome för att motverka spridningen av COVID-19?

  Budget är ett av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Broome. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Broome som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vad är hastighetsgränsen i Broome, Australien?

  Hastighetsgränsen i Broome är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Broome är 110 km/t respektive 110 km/t. Om du hyr en bil i Broome bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Broome?

  Hyrbilar av modellerna Hyundai Accent och Ford Focus i Broome är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Hyundai Accent i Broome kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 408 kr/dag och priser så låga som 6 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Ford Focus kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 469 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 185 kr/dag.

 • Hur är vädret i Broome, Australien i januari?

  Vanligtvis ligger temperaturen i Broome under januari månad på 30 °C och den förväntade nederbörden är 170 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Temperaturerna i Broome under januari är typiskt varmare än under andra månader, men det finns fortfarande en stor chans att det regnar. Att hyra en bil med A/C rekommenderas därför.

 • Är vädret i Broome representativt för resten av Western Australia?

  Klimatet i Western Australia under januari månad har vanligtvis en temperatur på 25 °C med en förväntad nederbörd på 45 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Broome till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Börja planera din resa till Broome