Biluthyrning i Bursa, Turkiet

Vill du hyra en bil billigt i Bursa, Turkiet? Sök och jämför priser här

Bursa, Turkiet
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Bursa, Turkiet
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Bursa

Alla större biluthyrningsfirmor i Bursa, Turkiet
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

5,9

Övergripande

1,9

Upphämtning/avlämning

3,9

Valuta för pengarna

1,9
3 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Bursa, Turkiet

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Istanbul flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Bursa

I oktober, fram till dagens datum, har 348 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Bursa.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Bursa för att motverka spridningen av COVID-19?

Hertz och Budget är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Bursa. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Bursa som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Bursa under november månad?

Vi rekommenderar att hyra en ekonomisk, mindre bil när du besöker Bursa i november månad. Även om en mindre bil som denna inte hanterar is och snö särskilt bra är det en bra bil för milda temperaturer och regn. I november ligger temperaturerna i Bursa oftast kring 7 °C med en nederbörd på 100 mm – perfekta förhållanden för att hyra en lite mindre bil. Att hyra en Ekonomi i Bursa kommer i genomsnitt kosta dig 316 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Bursa, Turkiet?

Hastighetsgränsen i Bursa är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Bursa är 90 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Bursa bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken bil väljer flest att hyra i Bursa?

När du hyr en bil i Bursa väljer de flesta av våra användare modellen Ford Focus för 359 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Hyundai Accent för ett genomsnittspris på 508 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Ford Focus i Bursa för så lite som 182 kr/dag och modellen Hyundai Accent för så lite som 206 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW 5 Series i Bursa?

Den mest populära hyrbilsfirman i Bursa som erbjuder hyrbilsmodellen BMW 5 Series är Avis. Hyrbilar av modellen BMW 5 Series i Bursa kostar omkring 695 kr/dag om du hyr från Avis.

Hur är vädret i Bursa, Turkiet i oktober?

Vanligtvis ligger temperaturen i Bursa under oktober månad på 16 °C och den förväntade nederbörden är 50 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Vädret i Bursa under oktober kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Bursa. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Bursa tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Hyundai Accent och Class Compact SUV.

Är vädret i Bursa representativt för resten av Bursa provins?

Om du letar efter en hyrbil i Bursa för en bilresa till närliggande områden under oktober månad är det viktigt att veta att resten av Bursa provins vanligtvis har en temperatur på 16 °C och en nederbörd på omkring 50 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Bursa

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Bursa

Börja planera din resa till Bursa