Hitta billig biluthyrning i Horta

Vill du hyra en bil billigt i Horta? Sök och jämför priser här

Horta, Portugal
2 feb — 9 feb
Samma avlämingsplats
Horta, Portugal
tis 2/2
12:00
tis 9/2
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Horta

Alla större biluthyrningsfirmor i Horta
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9.6

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9.0

Betyg baserat på 2 recensioner


Avstånd till populära hotell från Horta

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Horta flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Horta

Hittills denna månad har vi gjort 1 sökning för en användare som letar efter en hyrbil i Horta.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Horta för att motverka spridningen av COVID-19?

Avis, Sixt, och Hertz är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Horta. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Horta som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Horta?

Hyrbilar i Horta från populära uthyrningsfirmor som Avis, Sixt och Hertz kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Horta, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vad är hastighetsgränsen i Horta?

Hastighetsgränsen i Horta är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Horta är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Horta bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Horta, Portugal i januari?

Den som letar efter en hyrbil i Horta under månaden januari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 15 °C och en nederbörd på cirka 110 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

Vädret i Horta under januari kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Horta. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Horta tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Ett exempel på en liten bil tillgänglig för uthyrning är Ford Fiesta.

Är vädret i Horta representativt för resten av Azorerna?

Den som vill hyra en bil i Horta för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Azorerna under januari månad vanligtvis ligger runt 14 °C med en nederbörd på omkring 111 mm.


Planera din resa till Horta

  • Få de senaste insikterna gällande flyg till Horta

    Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

    Hitta flyg till Horta