Biluthyrning i Veracruz, Mexiko

Vill du hyra en bil billigt i Veracruz, Mexiko? Sök och jämför priser här

Veracruz, VE, Mexiko
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Veracruz, VE, Mexiko
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Veracruz

Alla större biluthyrningsfirmor i Veracruz, Mexiko
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

9,3

Övergripande

9,3

Bäst

7,3
Översikt

Renlighet

4,4

Comfort

4,0

Övergripande

2,8

Bäst

3,2
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Bäst

2,0
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Bäst

2,0
2 platser

Avstånd till populära hotell från Veracruz, Mexiko

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Veracruz Las Bajadas flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Veracruz

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Veracruz för att motverka spridningen av COVID-19?

  National, Dollar, och Europcar är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Veracruz. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Veracruz som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Veracruz, Mexiko?

  Varje biluthyrningsföretag i Veracruz har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Veracruz är National, Dollar och Europcar, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

 • Vad är hastighetsgränsen i Veracruz, Mexiko?

  Hastighetsgränsen i Veracruz är 70 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Veracruz är 120 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Veracruz bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Veracruz?

  De flesta av momondos användare hyr modellen Hyundai Accent i Veracruz, även om typen Chevrolet Spark är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Hyundai Accent ligger priserna generellt på 104 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Hyundai Accent i Veracruz för så lite som 5 kr per dag. Hyrbilar av modellen Chevrolet Spark i Veracruz kostar i genomsnitt 144 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 5 kr per dag.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i Veracruz?

  Hertz har bilar av modellen Audi A4 tillgängliga i Veracruz för 785 kr/dag i genomsnitt. Tillgängligheten för bilmodellen Audi A4 i Veracruz kan variera så boka din bil i tid.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Vädret i Veracruz under januari kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Veracruz.


Börja planera din resa till Veracruz