Boka flyg med Scoot

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Snabba fakta om Scoot

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Scoot

Billigaste rutten

92 kr

Mest populära rutten

KUL till SIN

Kortaste flighten

1t 00m

Längsta flygningen

22t 35m
Den billigaste rutten som Scoot flyger avgår från Penang Intl till Singapore Changi ​​för 92 kr
Att flyga från Kuala Lumpur Intl till Singapore Changi ​​är för närvarande den mest populära rutten med Scoot
Den snabbaste flygsträckan med Scoot tar 1t 00m från Singapore (SIN) till Kuala Lumpur (KUL)
Den längsta flygrutten med Scoot ligger på 22t 35m från Kuala Lumpur (KUL) till Ho Chi Minh-staden (SGN)

Omdömen för Scoot

7,6
BraBaserat på 20 verifierade omdömen
8,0Gå ombord
7,6Comfort
6,1Underhållning
6,4Mat
8,3Besättning
7,6Övergripande

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Scoot

Nej, Scoot flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Scoot kan du boka ett flyg från Berlin Brandenburg, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med SunExpress istället.

Singapore Changi, Melbourne Tullamarine och Kuala Lumpur Intl är de mest populära flygplatserna som Scoot frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Scoot genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Scoot i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Scoot på +65 3157 6434 eller besöka deras webbplats på flyscoot.com.

Om du vill flyga inrikes med Scoot är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Kuala Lumpur Intl till Kuching för 860 kr. Detta billiga flyg med Scoot innebär 1 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Scoot är det billigaste alternativet att flyga från Kuching till Penang Intl med 1 stopp för 389 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 492 kr per biljett är att flyga från Singapore Changi till Kuala Lumpur Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Scoot. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Scoot var att flyga från Penang Intl till Singapore Changi. Detta är ett enkelflyg för 92 kr och innefattar 0 stopp.


Scoot - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Scoot
fre 7/1