Boka flyg med Sky Express

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 2/7
lör 9/7

Snabba fakta om Sky Express

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Sky Express

Billigaste rutten

233 kr

Mest populära rutten

SKG till ATH

Kortaste flighten

0t 40m

Längsta flygningen

3t 35m
Den billigaste rutten som Sky Express flyger avgår från Naxos till Aten-Elefthérios Venizélos ​​för 233 kr
Att flyga från Thessaloniki Makedonia till Aten-Elefthérios Venizélos ​​är för närvarande den mest populära rutten med Sky Express
Den snabbaste flygsträckan med Sky Express tar 0t 40m från Naxos (JNX) till Aten (ATH)
Den längsta flygrutten med Sky Express ligger på 3t 35m från Heraklion (HER) till Bryssel (BRU)

Omdömen för Sky Express

7,9
BraBaserat på 14 verifierade omdömen
7,9Övergripande
7,9Gå ombord
8,1Comfort
8,2Besättning
6,9Mat
6,9Underhållning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Sky Express

Nej, Sky Express flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Sky Express kan du boka ett flyg från Bryssel, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air Canada istället.

Aten-Elefthérios Venizélos, Thessaloniki Makedonia och Firá Santorini är de mest populära flygplatserna som Sky Express frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Sky Express genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Sky Express i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Sky Express på +30 215215 6519 eller besöka deras webbplats på skyexpress.gr.

Om du vill flyga inrikes med Sky Express är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Thessaloniki Makedonia till Heraklion N. Kazantzakis Apt. för 688 kr. Detta billiga flyg med Sky Express innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Sky Express är det billigaste alternativet att flyga från Naxos till Aten-Elefthérios Venizélos med 0 stopp för 233 kr.


Sky Express - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Sky Express
mån 6/27