Biluthyrning i Deer Lake, Newfoundland och Labrador

Vill du hyra en bil billigt i Deer Lake, NL? Sök och jämför priser här

Deer Lake, NL, Kanada
27 okt — 3 nov
Samma avlämingsplats
Deer Lake, NL, Kanada
ons 27/10
12:00
ons 3/11
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Deer Lake

Alla större biluthyrningsfirmor i Deer Lake, NL
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
2 platser
Översikt

Renlighet

9,4

Comfort

9,2

Övergripande

9,6

Upphämtning/avlämning

9,6

Valuta för pengarna

8,4
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,3

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,3

Valuta för pengarna

8,0

Avstånd till populära hotell från Deer Lake, NL

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Deer Lake flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Deer Lake

I oktober, fram till dagens datum, har 12 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Deer Lake.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Deer Lake för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Deer Lake har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Thrifty, Enterprise och Budget. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Deer Lake. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Deer Lake, NL?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Deer Lake erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Thrifty, Enterprise och Budget har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vad är hastighetsgränsen i Deer Lake, NL?

Om du hyr ett fordon i Deer Lake tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Deer Lake ligger hastighetsgränsen runt 110 km/t. Om du kör på motorvägen i Deer Lake ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vilken bil väljer flest att hyra i Deer Lake?

När du hyr en bil i Deer Lake väljer de flesta av våra användare modellen Ford Escape för 718 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Chevrolet Impala för ett genomsnittspris på 662 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Ford Escape i Deer Lake för så lite som 233 kr/dag och modellen Chevrolet Impala för så lite som 376 kr/dag.

Hur är vädret i Deer Lake, NL i oktober?

I oktober får Deer Lake vanligtvis en nederbörd på 106 mm och har en medeltemperatur på 7 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Deer Lake då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Klimatet i Deer Lake under oktober bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Deer Lake. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Deer Lake tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Chevrolet Spark, Dodge Grand Caravan och Ford Fiesta.

Är vädret i Deer Lake representativt för resten av Newfoundland och Labrador?

Den som vill hyra en bil i Deer Lake för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Newfoundland och Labrador under oktober månad vanligtvis ligger runt 7 °C med en nederbörd på omkring 156 mm.


Börja planera din resa till Deer Lake