Biluthyrning i Dijon, Frankrike

Vill du hyra en bil billigt i Dijon, Frankrike? Sök och jämför priser här

Dijon, Bourgogne, Frankrike
2 okt — 9 okt
Samma avlämingsplats
Dijon, Bourgogne, Frankrike
lör 2/10
12:00
lör 9/10
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Dijon

Alla större biluthyrningsfirmor i Dijon, Frankrike
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

4,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

8,0
6 platser
3 platser
3 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Dijon, Frankrike

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Dole Tavaux flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Dijon

355 användare har letat efter hyrbilar i Dijon med momondo i september.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Dijon för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Hertz och Avis är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Dijon. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Dijon, Frankrike?

Hastighetsgränsen i Dijon är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Dijon är 80 km/t och för motorvägen går gränsen vid 130 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil väljer flest att hyra i Dijon?

Hyrbilar av modellerna Hyundai Accent och Ford Focus i Dijon är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Hyundai Accent i Dijon kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 400 kr/dag och priser så låga som 114 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Ford Focus kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 531 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 128 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz V-Class i Dijon?

I nuläget har Europcar bilmodellen Mercedes-Benz V-Class tillgänglig för uthyrning i Dijon för i genomsnitt 906 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen Mercedes-Benz V-Class i Dijon snabbt kan ändras.

Hur är vädret i Dijon, Frankrike i september?

Den som letar efter en hyrbil i Dijon under månaden september kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 15 °C och en nederbörd på cirka 50 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i september?

Vädret i Dijon under september kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Dijon. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Dijon tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Ford Focus och Class Mini Car.

Är vädret i Dijon representativt för resten av Bourgogne-Franche-Comté?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Dijon omkring i Bourgogne-Franche-Comté eller runt de omgivande områdena under september månad bör förvänta sig temperaturer runt 15 °C och en eventuell nederbörd på 58,5 mm under månaden.


Hyra bil i andra städer i Frankrike

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Nice, Paris och Marseille i Frankrike

Börja planera din resa till Dijon