Biluthyrning i Ilhéus, Brasilien

Vill du hyra en bil billigt i Ilhéus, Brasilien? Sök och jämför priser här

Ilhéus, BA, Brasilien
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Ilhéus, BA, Brasilien
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Ilhéus

Alla större biluthyrningsfirmor i Ilhéus, Brasilien
2 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,0

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

8,5

Valuta för pengarna

8,0
3 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Ilhéus, Brasilien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Ilhéus Jorge Amado flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Ilhéus

Hittills denna månad har vi gjort 15 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Ilhéus.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Ilhéus för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Ilhéus även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Ett av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Hertz. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Ilhéus, Brasilien?

Resenärer som hyr bil i Ilhéus bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Ilhéus ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i Ilhéus?

Bilmodellen Hyundai Accent är den mest populära bilen att hyra i Ilhéus enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Hyundai Accent för så lite som 83 kr/dag i Ilhéus, men generellt kan du vänta dig priser på runt 193 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Ilhéus är modellen Volkswagen Passat för ett genomsnittspris på 256 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 133 kr/dag.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Klimatet i Ilhéus under oktober bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Ilhéus.

Är vädret i Ilhéus representativt för resten av Bahia?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Ilhéus omkring i Bahia eller runt de omgivande områdena under oktober månad bör förvänta sig temperaturer runt 25 °C och en eventuell nederbörd på 108 mm under månaden.


Börja planera din resa till Ilhéus