Boka flyg med Aer Lingus

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Snabba fakta om Aer Lingus

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Aer Lingus

Billigaste rutten

81 kr

Mest populära rutten

DUB till AMS

Kortaste flighten

0t 55m

Längsta flygningen

1t 55m
Den billigaste rutten som Aer Lingus flyger avgår från Dublin till Manchester Intl ​​för 81 kr
Att flyga från Dublin till Amsterdam Schiphol ​​är för närvarande den mest populära rutten med Aer Lingus
Den snabbaste flygsträckan med Aer Lingus tar 0t 55m från Donegal (CFN) till Dublin (DUB)
Den längsta flygrutten med Aer Lingus ligger på 1t 55m från Dublin (DUB) till Düsseldorf (DUS)

Omdömen för Aer Lingus

7,2
BraBaserat på 192 verifierade omdömen
7,8Besättning
6,8Underhållning
7,2Comfort
7,2Övergripande
6,4Mat
7,1Gå ombord

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Aer Lingus

Nej, Aer Lingus flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Aer Lingus kan du boka ett flyg från Hamburg, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med SunExpress istället.

Dublin, London Heathrow och London Gatwick är de mest populära flygplatserna som Aer Lingus frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Aer Lingus genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Aer Lingus i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Aer Lingus på +353 1 886 8505 eller besöka deras webbplats på aerlingus.com.

Om du vill flyga inrikes med Aer Lingus är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Birmingham till Belfast City för 825 kr. Detta billiga flyg med Aer Lingus innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Aer Lingus är det billigaste alternativet att flyga från Dublin till Donegal med 0 stopp för 265 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 407 kr per biljett är att flyga från Birmingham till Dublin det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Aer Lingus. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Aer Lingus var att flyga från Dublin till Manchester Intl. Detta är ett enkelflyg för 81 kr och innefattar 0 stopp.

Aer Lingus kräver att ditt bagage är inom följande mått: 48x33x20 cm för handbagage, 33x25x20 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Aer Lingus - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Aer Lingus
tors 6/30