Biluthyrning i Potsdam, Tyskland

Vill du hyra en bil billigt i Potsdam, Tyskland? Sök och jämför priser här

Potsdam, Tyskland
7 dec — 14 dec
Samma avlämingsplats
Potsdam, Tyskland
tis 7/12
12:00
tis 14/12
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Potsdam

Alla större biluthyrningsfirmor i Potsdam, Tyskland
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

4,0

Upphämtning/avlämning

4,0

Valuta för pengarna

4,0
4 platser

Avstånd till populära hotell från Potsdam, Tyskland

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Berlin Brandenburg flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Potsdam

5 personer har letat efter hyrbilar i Potsdam i november.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Potsdam för att motverka spridningen av COVID-19?

Enterprise och Avis är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Potsdam. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Potsdam som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Potsdam, Tyskland?

Hastighetsgränsen i Potsdam är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Potsdam är 100 km/t respektive Upplysningar. Om du hyr en bil i Potsdam bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken bil väljer flest att hyra i Potsdam?

För ett genomsnittspris på 252 kr/dag (och så lite som 213 kr/dag), är hyrbilar av modellen Ford Focus Wagon i Potsdam de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Ford Focus i Potsdam för 528 kr/dag i genomsnitt (258 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Hur är vädret i Potsdam, Tyskland i november?

I november får Potsdam vanligtvis en nederbörd på 30 mm och har en medeltemperatur på 3 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Potsdam då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Vädret i Potsdam under november kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Potsdam. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Potsdam tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus Wagon, Ford Focus och Ford Ka.


Börja planera din resa till Potsdam