Boka flyg med Air Transat

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Air Transat

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Transat

Billigaste rutten

609 kr

Mest populära rutten

YUL till YYZ

Kortaste flighten

0t 50m

Längsta flygningen

9t 25m
Den billigaste rutten som Air Transat flyger avgår från Toronto Pearson Intl till Montréal-Pierre Elliott Trudeau ​​för 609 kr
Att flyga från Montréal-Pierre Elliott Trudeau till Toronto Pearson Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Transat
Den snabbaste flygsträckan med Air Transat tar 0t 50m från Montreal (YUL) till Quebec (YQB)
Den längsta flygrutten med Air Transat ligger på 9t 25m från Toronto (YYZ) till Vancouver (YVR)

Omdömen för Air Transat

7,9
BraBaserat på 47 verifierade omdömen
7,8Gå ombord
6,7Mat
7,9Övergripande
7,4Underhållning
7,7Comfort
8,4Besättning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Transat

Nej, Air Transat flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Transat kan du boka ett flyg från Amsterdam Schiphol, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air France istället.

Montréal-Pierre Elliott Trudeau, Toronto Pearson Intl och Cancún är de mest populära flygplatserna som Air Transat frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Transat genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Transat i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Transat på +1-514-636-3630 eller besöka deras webbplats på airtransat.com.

Om du vill flyga inrikes med Air Transat är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Toronto Pearson Intl till Montréal-Pierre Elliott Trudeau för 1 300 kr. Detta billiga flyg med Air Transat innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air Transat är det billigaste alternativet att flyga från Toronto Pearson Intl till Montréal-Pierre Elliott Trudeau med 0 stopp för 609 kr.


Air Transat - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Transat
fre 6/24