Biluthyrning i Koszalin, Polen

Vill du hyra en bil billigt i Koszalin, Polen? Sök och jämför priser här

Koszalin, Polen
4 dec — 11 dec
Samma avlämingsplats
Koszalin, Polen
lör 4/12
12:00
lör 11/12
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Koszalin

Alla större biluthyrningsfirmor i Koszalin, Polen
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Koszalin, Polen

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Gdańsk-Lech Wałęsa flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Koszalin

101 användare har letat efter hyrbilar i Koszalin med momondo i november.

Vad är hastighetsgränsen i Koszalin, Polen?

Resenärer som hyr bil i Koszalin bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Koszalin ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 140 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i Koszalin?

Bilmodellen Ford Focus är den mest populära bilen att hyra i Koszalin enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Ford Focus för så lite som 157 kr/dag i Koszalin, men generellt kan du vänta dig priser på runt 298 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Koszalin är modellen Hyundai Accent för ett genomsnittspris på 236 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 134 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW 5 Series i Koszalin?

I nuläget har RENTIS bilmodellen BMW 5 Series tillgänglig för uthyrning i Koszalin för i genomsnitt 1 120 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen BMW 5 Series i Koszalin snabbt kan ändras.

Hur är vädret i Koszalin, Polen i november?

I november får Koszalin vanligtvis en nederbörd på 50 mm och har en medeltemperatur på 4 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Koszalin då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Klimatet i Koszalin under november bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Koszalin. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Koszalin tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Hyundai Accent och Ford Fiesta.

Är vädret i Koszalin representativt för resten av Pomorze Zachodnie?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Koszalin omkring i Pomorze Zachodnie eller runt de omgivande områdena under november månad bör förvänta sig temperaturer runt 4 °C och en eventuell nederbörd på 40 mm under månaden.


Börja planera din resa till Koszalin