Biluthyrning i Nancy, Frankrike

Vill du hyra en bil billigt i Nancy, Frankrike? Sök och jämför priser här

Nancy, Meurthe-et-Moselle, Frankrike
4 dec — 11 dec
Samma avlämingsplats
Nancy, Meurthe-et-Moselle, Frankrike
lör 4/12
12:00
lör 11/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Nancy

Alla större biluthyrningsfirmor i Nancy, Frankrike
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

9,3

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

8,0
4 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Nancy, Frankrike

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Strasbourg Entzheim flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Nancy

Hittills i november har det gjorts 14 sökningar på momondo efter hyrbilar i Nancy.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Nancy för att motverka spridningen av COVID-19?

Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Nancy. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Nancy har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Nancy med keddy by Europcar på deras uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 146 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 147 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Nancy, Frankrike?

Resenärer som hyr bil i Nancy bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Nancy ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 130 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i Nancy?

De flesta av momondos användare hyr modellen Hyundai Accent i Nancy, även om typen Ford Focus är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Hyundai Accent ligger priserna generellt på 482 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Hyundai Accent i Nancy för så lite som 120 kr per dag. Hyrbilar av modellen Ford Focus i Nancy kostar i genomsnitt 556 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 146 kr per dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz V-Class i Nancy?

Det mest populära biluthyrningsföretaget som erbjuder hyrbilar av modellen Mercedes-Benz V-Class är Europcar i Nancy. Kostnaden att hyra modellen Mercedes-Benz V-Class från Europcar är i genomsnitt 835 kr/dag.

Hur är vädret i Nancy, Frankrike i november?

Den som letar efter en hyrbil i Nancy under månaden november kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 5 °C och en nederbörd på cirka 60 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Vädret i Nancy under november kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Nancy. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Nancy tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Class Mini Car och Ford Focus.

Är vädret i Nancy representativt för resten av Grand Est?

Om du letar efter en hyrbil i Nancy för en bilresa till närliggande områden under november månad är det viktigt att veta att resten av Grand Est vanligtvis har en temperatur på 5 °C och en nederbörd på omkring 47,5 mm.


Hyra bil i andra städer i Frankrike

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Nice, Paris och Marseille i Frankrike

Hyrbilar på flygplatser i Nancy

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Nancy

Börja planera din resa till Nancy