Biluthyrning i Shizuoka, Japan

Vill du hyra en bil billigt i Shizuoka, Japan? Sök och jämför priser här

Shizuoka, Japan
26 okt — 2 nov
Samma avlämingsplats
Shizuoka, Japan
tis 26/10
12:00
tis 2/11
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Shizuoka

Alla större biluthyrningsfirmor i Shizuoka, Japan
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Shizuoka, Japan

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Tokyo Narita flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Shizuoka

Hittills i oktober har det gjorts 30 sökningar på momondo efter hyrbilar i Shizuoka.

Vad är hastighetsgränsen i Shizuoka, Japan?

Hastighetsgränsen i Shizuoka är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Shizuoka är 80 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil väljer flest att hyra i Shizuoka?

De flesta av momondos användare hyr modellen Hyundai Accent i Shizuoka, även om typen Ford Focus är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Hyundai Accent ligger priserna generellt på 780 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Hyundai Accent i Shizuoka för så lite som 334 kr per dag. Hyrbilar av modellen Ford Focus i Shizuoka kostar i genomsnitt 866 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 454 kr per dag.

Hur är vädret i Shizuoka, Japan i oktober?

I oktober får Shizuoka vanligtvis en nederbörd på 183 mm och har en medeltemperatur på 18 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Shizuoka då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Trots att temperaturerna vanligtvis är varmare under oktober finns det fortfarande stora chanser att det regnar. momondo rekommenderar dig därför att hyra en bil med A/C så att du kan hålla dig sval i det varma klimatet i Shizuoka.

Är vädret i Shizuoka representativt för resten av Shizuoka prefektur?

Klimatet i Shizuoka prefektur under oktober månad har vanligtvis en temperatur på 18 °C med en förväntad nederbörd på 183 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Shizuoka till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Börja planera din resa till Shizuoka