Hitta billig biluthyrning i Shizuoka

Vill du hyra en bil billigt i Shizuoka? Sök och jämför priser här

Shizuoka, Japan
25 jan — 1 feb
Samma avlämingsplats
Shizuoka, Japan
mån 25/1
12:00
mån 1/2
12:00

Avstånd till populära hotell från Shizuoka

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Tokyo Narita flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Shizuoka

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Shizuoka för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Alamo, Enterprise och National är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Shizuoka. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Shizuoka?

Varje biluthyrningsföretag i Shizuoka har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Shizuoka är Alamo, Enterprise och National, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vad är hastighetsgränsen i Shizuoka?

Hastighetsgränsen i Shizuoka är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Shizuoka är 80 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i Shizuoka, Japan i januari?

I januari får Shizuoka vanligtvis en nederbörd på 76 mm och har en medeltemperatur på 6 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Shizuoka då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

Vädret i Shizuoka under januari kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Shizuoka.

Är vädret i Shizuoka representativt för resten av Shizuoka prefektur?

Klimatet i Shizuoka prefektur under januari månad har vanligtvis en temperatur på 6 °C med en förväntad nederbörd på 76 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Shizuoka till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Planera din resa till Shizuoka

  • Få de senaste insikterna gällande flyg till Shizuoka

    Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

    Hitta flyg till Shizuoka
  • Börja planera din resa idag

    Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Shizuoka

    Hitta hotell i Shizuoka