Hitta billig biluthyrning i Teixeira de Freitas, Brasilien

Vill du hyra en bil billigt i Teixeira de Freitas, Brasilien? Sök och jämför priser här

Teixeira de Freitas, BA, Brasilien
22 apr — 29 apr
Samma avlämingsplats
Teixeira de Freitas, BA, Brasilien
tors 22/4
12:00
tors 29/4
12:00

Avstånd till populära hotell från Teixeira de Freitas, Brasilien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Porto Seguro flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Teixeira de Freitas

Hittills i april har det gjorts 11 sökningar på momondo efter hyrbilar i Teixeira de Freitas.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Teixeira de Freitas för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Teixeira de Freitas även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Alamo, Enterprise och National. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Teixeira de Freitas har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har Hertz de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 224 kr per dag för hyrbilar i Teixeira de Freitas. Det absolut billigaste priset som hittats på deras 2 uthyrningskontor i Teixeira de Freitas är 216 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Teixeira de Freitas, Brasilien?

Hyrbilar i Teixeira de Freitas från populära uthyrningsfirmor som Alamo, Enterprise och National kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Teixeira de Freitas, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Teixeira de Freitas?

Hertz har 2 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 224 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

Vad är hastighetsgränsen i Teixeira de Freitas, Brasilien?

Hastighetsgränsen i Teixeira de Freitas är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Teixeira de Freitas är 80 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i april?

Vädret i Teixeira de Freitas under april kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Teixeira de Freitas.

Är vädret i Teixeira de Freitas representativt för resten av Bahia?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Teixeira de Freitas omkring i Bahia eller runt de omgivande områdena under april månad bör förvänta sig temperaturer runt 26 °C och en eventuell nederbörd på 312 mm under månaden.


Hyrbilar på flygplatser i Teixeira de Freitas

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Teixeira de Freitas

Planera din resa till Teixeira de Freitas