Hitta billiga flyg till Castellón de la Plana

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 17/8
ons 24/8

Billigaste flygen till flygplatser i Castellón de la Plana

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Castellón de la Plana från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Valencia

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Castellón de la Plana

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Valencia (VLC)

Vanligtvis är flyg till Castellón de la Plana från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Valencia, vilket i genomsnitt kostar 2 473 kr


När är den bästa tiden att flyga till Castellón de la Plana?

Flygningar till Castellón de la Plana, Spanien tar lite mer än 11 timmar från Stockholm. Det tar ungefär lika lång tid att resa från Köpenhamn Kastrup, vilket är den smidigaste flygplatsen att resa från om du bor i Skåne. Om du reser från Göteborg brukar det ta cirka 15 timmar, eftersom det behövs en extra mellanlandning därifrån.

Det finns tyvärr inga flyg som går direkt till Castellón Airport i Castellón de la Plana. Men det är möjligt att hitta flygerbjudanden från Sverige där du flyger dit med endast en mellanlandning, så det är oftast ganska smidigt att resa dit. För dig som reser från Stockholm är ett alternativ att åka från Arlanda med Blue Air till Bukarest och därifrån flyga till Castellón de la Plana med Wizz Air. Från Göteborg kan du göra en liknande resa, men då måste du först flyga till Paris med Air France och därifrån ta dig med samma flygbolag till Bukarest innan du fortsätter med Wizz Air. Om du flyger från Köpenhamn kan du resa hela vägen med Wizz Air, även då med en mellanlandning i Bukarest.

Det bästa priset som hittats på momondo till Castellón de la Plana var 90 kr/per person från Rom, vilket är 97 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Castellón de la Plana. För att hitta det billigaste priset till Castellón de la Plana från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Valencia flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Castellón de la Plana.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Castellón de la Plana Castellón de la Plana flygplats med ett genomsnittspris på 2 758 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.



Flygplatser nära Castellón de la Plana

Nedan hittar du alla flygplatser i Castellón de la Plana tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Castellón de la Planas flygplats till centrum?

Kollektivtrafiken som går till flygplatsen är begränsad, så det lättaste sättet att ta sig in till staden är att antingen ta en taxi eller hyra bil. Många turister väljer att hyra bil, eftersom det underlättar när man ska åka runt till olika sevärdheter. Det är också många som flyger till Castellón de la Planas flygplats för att den ligger nära Valencia, men det är bra att känna till att det inte finns några bussar eller tåg från den här flygplatsen till Valencia. Det mest ekonomiska alternativet om du ska åka dit från flygplatsen är att hyra bil, då taxiresan blir ganska lång.


Visumkrav för att besöka Castellón de la Plana

Eftersom Spanien är med i EU och Schengen behöver du inte tänka på att skaffa visum när du ska resa dit som turist. Du kan enkelt resa med antingen ett svenskt pass eller nationellt ID-kort. Det nationella ID-kortet får du hos Polisen och är inte samma sak som de ID-kort som utfärdas av Skatteverket. En annan sak som är bra att tänka på är att ta med dig ett EU-kort som berättigar dig till akut sjukvård och tandvård till rimliga priser om du skulle bli dålig eller skada dig under din vistelse i Castellón de la Plana.


Börja planera din resa till Castellón de la Plana


De bästa sakerna att se och göra i Castellón de la Plana

Castellón de la Plana är ett bra resmål om du vill ha en lugn semester där du både kan hänga på stranden och göra utflykter med familjen. Det är en ganska liten stad, men det finns ändå en del saker att göra. Till exempel kan ni besöka Ribalta Park. Det sägs att den är vad Central Park är för New York, och visst kan man se vissa likheter. Parken har en fin damm, platser där barnen kan leka och utforska olika saker och vackra växter och palmer. En inomhusaktivitet som är trevlig när du vill lära dig mer om stadens historia och kultur är ett besök på Museu de Belles Arts de Castello. Där kan du se gamla föremål och det är gratis entré. Där finns också interaktiva aktiviteter för barnen. Ett annat museum är El Refugio Antiaéreo. Där kan du gå guidade turer i underjordiska gångar och lära dig mer om flyktingarna som tog skydd från bombningarna där under inbördeskriget, och det finns turer på engelska.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Castellón de la Plana.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Castellón de la Plana.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Castellón de la Plana genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Castellón de la Plana just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Castellón de la Plana och meddelar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Castellón de la Plana

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Castellón de la Plana

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.