Biluthyrning i Akron, Ohio

Vill du hyra en bil billigt i Akron, OH? Sök och jämför priser här

Akron, OH, USA
4 dec — 11 dec
Samma avlämingsplats
Akron, OH, USA
lör 4/12
12:00
lör 11/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Akron

Alla större biluthyrningsfirmor i Akron, OH
2 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

7,9

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,9

Valuta för pengarna

7,6
2 platser
Översikt

Renlighet

9,6

Comfort

8,9

Övergripande

8,9

Upphämtning/avlämning

7,9

Valuta för pengarna

7,9
6 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,3

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

8,3

Valuta för pengarna

8,2
2 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

6,4

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,3

Valuta för pengarna

6,9

Avstånd till populära hotell från Akron, OH

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Cleveland Hopkins Int flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Akron

I november, fram till dagens datum, har 9 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Akron.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Akron för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Akron har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Hertz, Avis och Enterprise. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Akron. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Akron, OH?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Akron erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Hertz, Avis och Enterprise har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vad är hastighetsgränsen i Akron, OH?

Hastighetsgränsen i Akron är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Akron är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil väljer flest att hyra i Akron?

För ett genomsnittspris på 520 kr/dag (och så lite som 182 kr/dag), är hyrbilar av modellen Ford Escape i Akron de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Hyundai Accent i Akron för 434 kr/dag i genomsnitt (190 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i Akron?

Om du är intresserad av att hyra modellen Audi A4 i Akron är Thrifty den mest populära hyrbilsfirman som erbjuder denna bil (samt liknande bilar i klassen Lyx). Hyrbilar av modellen Audi A4 i Akron från Thrifty kostar i genomsnitt 556 kr per dag.

Hur är vädret i Akron, OH i november?

Den som letar efter en hyrbil i Akron under månaden november kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 5 °C och en nederbörd på cirka 84 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Vädret i Akron under november kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Akron. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Akron tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Dodge Grand Caravan och Ford Fiesta.

Är vädret i Akron representativt för resten av Ohio?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Akron omkring i Ohio eller runt de omgivande områdena under november månad bör förvänta sig temperaturer runt 6 °C och en eventuell nederbörd på 83,4 mm under månaden.


Börja planera din resa till Akron