Biluthyrning i Erzurum, Turkiet

Vill du hyra en bil billigt i Erzurum, Turkiet? Sök och jämför priser här

Erzurum, Turkiet
13 dec — 20 dec
Samma avlämingsplats
Erzurum, Turkiet
mån 13/12
12:00
mån 20/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Erzurum

Alla större biluthyrningsfirmor i Erzurum, Turkiet
2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,0
5 platser
3 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Erzurum, Turkiet

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Erzurum flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Erzurum

I december har vi genomfört 299 sökningar efter hyrbilar i Erzurum för momondo-användare.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Erzurum för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Erzurum har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på Europcar. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Erzurum. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Erzurum, Turkiet?

Hastighetsgränsen i Erzurum är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Erzurum är 90 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil väljer flest att hyra i Erzurum?

De flesta av momondos användare hyr modellen Ford Focus i Erzurum, även om typen Volkswagen Polo är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Ford Focus ligger priserna generellt på 354 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Ford Focus i Erzurum för så lite som 132 kr per dag. Hyrbilar av modellen Volkswagen Polo i Erzurum kostar i genomsnitt 263 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 204 kr per dag.

Hur är vädret i Erzurum, Turkiet i december?

Den som letar efter en hyrbil i Erzurum under månaden december kan förvänta sig att temperaturen ligger runt −6 °C och en nederbörd på cirka 20 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i december?

För månader som december kan det bästa alternativet vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Erzurum. Temperaturerna ligger oftast under nollan och chansen för snö och is är högre.

Är vädret i Erzurum representativt för resten av Erzurum provins?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Erzurum omkring i Erzurum provins eller runt de omgivande områdena under december månad bör förvänta sig temperaturer runt −6 °C och en eventuell nederbörd på 20 mm under månaden.


Börja planera din resa till Erzurum