Billiga flyg från Iași till Göteborg från 1 517 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 28/5
lör 4/6

Information om flyg från Iași till Göteborg

Hur lång tid tar det att flyga från Iași till Göteborg, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

19t 40m

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Göteborg

1 flygplats
Det snabbaste flyget från Iași till Göteborg tar 19t 40m
Det finns inga direktflyg från Iași till Göteborg. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Iasi flygplats - Göteborg Landvetter flygplats.
Det finns 1 flygplats nära Göteborg: Göteborg Landvetter (GOT)

Hitta billiga flygbiljetter från Iași till Göteborg

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Iași till Göteborg?

onsdag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis onsdag. Den dyraste är vanligtvis torsdag

När är det billigast att flyga från Iași till Göteborg?

på morgonen

Flyg från Iași till Göteborg är cirka 54% dyrare på eftermiddagen än på morgonen

Vilken är den billigaste rutten?

Iasi - Göteborg Landvetter

Flyg från Iasi till Göteborg Landvetter för de bästa flygpriserna Iași - Göteborg


  • Erbjuder flygbolag som flyger från Iasi till Göteborg Landvetter flexibla ändringar till följd av COVID-19?

    Till följd av COVID-19:s globala påverkan kan vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Iasi till Göteborg Landvetter, så som Lufthansa ha infört flexibla ändringspolicys. Använd vår hemsida för att söka efter alla flygbolag som kan erbjuda dig den här möjligheten.

  • Hur långt är det från Iasi till Göteborg Landvetter med flyg?

    Iasi och Göteborg Landvetter ligger 1571,3 km från varandra.Både Landvetter flygplats samt flygplatsen i Iasi har den fördel att det finns flera sätt att ta sig till och från dem på. På flygplatsen i Iasi har du dessutom tillgång till affärer, restauranger och ett kafé. Det finns också gratis Wi-Fi som du kan hålla dig uppkopplad med i väntan på att ditt flyg ska gå. Även Göteborg Landvetter flygplats finns det olika affärer, restauranger och kaféer. Också här finns det gratis Wi-Fi som du kan hålla dig sysselsatt med i väntan på ditt flyg. Det finns också en hel del hotell i närheten av flygplatsen där du kan välja att sova över om du så önskar. Oavsett om det gäller flygplatsen i Iasi eller den i Göteborg är det därför en bra idé att komma hit lite extra tidigt så du slipper stressa. Även om du kommer tidigt finns det alltså som sagt saker att göra här under tiden.


Flygplatsen i Iasi går det att ta sig till och från med bil och det finns både långtids- och korttidsparkering i närheten av flygplatsen. Den ligger ungefär en mil utanför centrala Iasi, och du kan också ta dig hit med taxi eller buss. Väljer du att färdas med buss är det buss 50 som gäller och som går mellan flygplatsen och centrala Iasi. Du finner taxibilarna framför flygplatsens terminaler. Landvetter flygplats kan du ta dig till och från med taxi, bil, flygbuss eller lokaltrafik. Av de flygbussar som går till och från flygplatsen körs en av Flygbussarna och går till och från centrala Göteborg. Den andra är det LandvetterExpressen som kör och den går till och från Borås. FlixBus kör även en linje som går mellan Landvetter flygplats och Stockholm Arlanda flygplats. Du kan också åka med Västtrafik linje 612 från Landvetter flygplats till Landvetter Resecentrum.

Det ligger en hel del städer och andra intressanta orter i närheten av Göteborg. Från stadens centralstation och Nils Ericson-terminalen som ligger bredvid kan du ta dig till flera av dessa städer och orter. Några av de orter som ligger i närheten av Göteborg inkluderar städer som Kungsbacka, Varberg, Borås, Kungälv, Stenungsund och Uddevalla. Har du lust att besöka Kungsbacka? Då kan du färdas med Öresundståg eller Västtågen. Varberg kan du ta dig till med Öresundståg, Borås med Grön Express och buss 100, buss 2 och 100 eller Västtågen. Ska du i stället till Kungälv? Då kan du åka med Stenungsund Express, Grön Express eller buss 841. Stenungsund kan du åka till med Stenungsund Express eller Västtågen, och Uddevalla kan du åka till med Västtågen, buss 841 och 821 eller buss 841 och 860.


Alternativa flyg Iași-Göteborg

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Bukarest till Stockholm
Snabbast flygtid2t 50m
Billigaste pris335 kr
Flyg från Cluj till Stockholm
Snabbast flygtid13t 05m
Billigaste pris916 kr
Flyg från Bukarest till Göteborg
Snabbast flygtid8t 40m
Billigaste pris2 108 kr
Flyg från Timisoara till Stockholm
Snabbast flygtid30t 35m
Billigaste pris926 kr
Flyg från Bukarest till Malmö
Snabbast flygtid2t 30m
Billigaste pris1 025 kr

Flyg som påminner om Iași till Göteborg

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Iași till Göteborg

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget från Iași till Göteborg. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg till Göteborg från Iași med denna policy.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg från Iași till Göteborg.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Iași till Göteborg och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.