Billiga flyg från Malmö till Örnsköldsvik

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 29/5
sön 5/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Malmö till Örnsköldsvik

Hur lång tid tar det att flyga från Malmö till Örnsköldsvik, och kan du flyga direkt?

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Örnsköldsvik

1 flygplats
Det finns inga direktflyg från Malmö till Örnsköldsvik. Det finns inga populära flygrutter från Malmö till Örnsköldsvik.
Det finns 1 flygplats nära Örnsköldsvik: Örnsköldsvik (OER)

Hitta billiga flygbiljetter från Malmö till Örnsköldsvik

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Malmö till Örnsköldsvik?

juli

Den billigaste tiden på året att flyga till Örnsköldsvik från Malmö är juli. Den dyraste är november

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Malmö till Örnsköldsvik?

söndag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis söndag. Den dyraste är vanligtvis onsdag

När är det billigast att flyga från Malmö till Örnsköldsvik?

på kvällen

Flyg från Malmö till Örnsköldsvik är cirka 68% dyrare på eftermiddagen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Örnsköldsvik från Malmö?

Scandinavian Airlines

Scandinavian Airlines är det mest populära flygbolaget från Malmö till Örnsköldsvik


De bästa flygbolagen som flyger från Malmö till Örnsköldsvik

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Malmö till Örnsköldsvik ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Scandinavian AirlinesPrisFrån 1 758 krGratis avbokningBetyg
7,5
7,8

Gå ombord

7,7

Comfort

8,2

Besättning

7,1

Underhållning

7,2

Mat

Omdömen

Lite för varmt i flyget

1 / 4
Sök efter flyg med Scandinavian Airlines

  • Hur långt är det från Malmö till Örnsköldsvik med flyg?

    Örnsköldsvik ligger 911,9 km från Malmö.


Malmös flygplats erbjuder flera flygresor med diverse flygbolag. Ett alternativ skulle kunna vara att flyga med flygbolaget Wizz Air som landar i Skopje där du därifrån kan flyga till Stockholm och slutligen ta ett flyg till Örnsköldsvik. Denna kombination är som synes inget direktflyg och det kanske inte passar alla, men det är en av få möjligheter om du vill flyga specifikt från Malmö flygplats. Du kan också välja att flyga med SAS som har en del flygresor under en vanlig vecka, oftast på morgonen. Även här ingår en mellanlandning i Stockholm och den sista biten trafikeras av flygbolaget Air Leap som är inriktade på prisvärda inrikesflyg i Sverige. Flygresan tar ungefär en halv arbetsdag. Det kan vara svårt att hitta en flygning som passar just dig, men det beror på att de båda flygplatserna är något mindre. Dock är SAS det säkraste kortet för att slutligen hamna på din slutdestination allra smidigast.

Malmös flygplats ligger en bit utanför det område som trafikeras av städernas lokaltrafik, men det går en speciell flygbuss ut till flygplatsen som avgår från Malmö centralstation och sedan stannar i Lund på vägen. Resan tar mindre än en timme och det finns en stor mängd avgångar dagligen. Du har också möjlighet att ta en av de taxibilar som sedan stannar utanför terminalen. Det finns ingen specifik flygbuss för att ta sig från Örnsköldsviks flygplats in till city, men däremot kan du åka med några av de regionala bussarna 417 och 442 som stannar på centralstationen i Örnsköldsvik. Du kan boka en flygtaxi i förväg eller välja en taxi från taxibolagen Örntaxi och Taxi Örnstaden. Det finns också möjlighet att hyra bil av några av de vanliga hyrbilsföretagen Hertz eller Europcar, vilket är smidigt om du vill ta dig fram snabbt.

Malmös flygplats är en liten och lättnavigerad flygplats som har en del matställen och bekvämligheter som gör vistelsen trevlig. Det finns två kiosker där du kan köpa böcker, tidningar och godsaker. Det finns också möjlighet att hitta din favoritparfym till sänkt pris inne i flygplatsens taxfree-butik. Om barnen får tråkigt kan de leka i en speciell lekhörna med plats för bus och lek. Här finns också växlingskontoret Forex och trygg förvaring av ditt bagage. Örnsköldsvik är också en av landets mindre flygplatser och de har ett bra erbjudande för alla resenärer, nämligen gratis parkering i upp till två veckor. Det finns också en korttidsparkering lite närmre terminalen som är perfekt för den som vill hämta och lämna resenärer. Dessutom finns det en glassautomat och kaffemaskiner, samt en restaurang där du kan mätta magen.


En stad som ligger inom köravstånd är Sundsvall, och hit kan du köra på ett par timmar via väg E4. Det går även bussar till Sundsvall och ett alternativ är att först ta buss 50 till Härnösand station och sedan byta till buss 201 som slutligen stannar på Sundsvall station. Denna resa tar ett par timmar och det är inte konstigt eftersom det är mer än tio mil dit. Du kan också köra norrut mot Umeå och denna bilresa är något kortare än till Sundsvall. Även här är det väg E4 som leder dit. Det går en direktbuss till staden, vilket är bekvämt eftersom du slipper onödiga byten. Om du i stället kör inåt landet på väg E45 hamnar du i Östersund efter ett par timmar. Även här är det främst busstrafik som är den snabbast vägen dit, bland annat med buss 40 som tar ungefär en halv arbetsdag.


Alternativa flyg Malmö-Örnsköldsvik

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris79 kr
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris79 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris79 kr
Flyg från Stockholm till Visby
Snabbast flygtid0t 40m
Billigaste pris79 kr
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris79 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbast flygtid1t 30m
Billigaste pris148 kr
Flyg från Stockholm till Kristianstad
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris2 364 kr
Flyg från Stockholm till Skellefteå
Snabbast flygtid1t 10m
Billigaste pris502 kr
Flyg från Kristianstad till Stockholm
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris2 256 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 30m
Billigaste pris207 kr
Flyg från Skellefteå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 10m
Billigaste pris424 kr
Flyg från Umeå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris975 kr

Flyg som påminner om Malmö till Örnsköldsvik

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Malmö till Örnsköldsvik

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Örnsköldsvik från Malmö när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Örnsköldsvik, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg till Örnsköldsvik från Malmö med denna policy.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget mellan Malmö och Örnsköldsvik genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du inte är redo att boka ett flyg från Malmö till Örnsköldsvikjust nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Örnsköldsvik och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.